Medic píše:
ono to většinou vyhraju, že když vidím colossy hend sypu vikingy jak blázen a pošlu je na suicide proti collosům nepřítele...ti je sestřelí i za cenu obrovských ztrát a biem ukrajtuješ gateway jednotky, ti phoenixové jsou prostě problém, vikingové proti nim mají vyšší prioritu a ničí prvně phoenixi, takže jsem musel jít i marinakama do něj.
Ta expa...no, to se nedá moc komentovat, samozřejmně máš pravdu. V té bitvě by pomohlo pár marauderů asi no místo těch tanků, ty tanky mi v téhle hře vskutku moc nepomohly...
btw: Taktiku docela chápu
ale trošku jsem to podcenil ty phoenixi...
Samozřejmně máš pravdu ve všech těch chybách, scout nezvládám, jak šlo vidět no...v té bitvě by pomohl split asi no, ale asi ne moc
stacilo by s bojem chvilicku pockat a odstrelovat mu ty colose nebo phoenixy vikingama kdyz se k tobe blizil, takhle bys ho dal pomalu zase bezeztrat,,, protoze nemel charge a tanci s tolika marinakama by ty loty s par stalkerama co tam mel roznesly jak nic, proste si blbe zvolil pozici a hlavne cas boje,,, phoenixy tam mel sotva 3, mozna 4,, ti tam jsou absolutne k nicemu
to se ti jen zda ze tam delaji hodne