StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 08. črc 2025 11:57:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 154  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nekonečný příběh
PříspěvekNapsal: úte 01. led 2008 22:21:54 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Než vám se dostaneme k tomu co řekla, zatím neznámá postava, popíšu momentální účastníky srazu u jednoho portálu. První kdo přišel byl chlápek, přes 3metry vysoký, s rudou kůží s mnoha kostěnými výrůstky. Na sobě měl černou zbroj, na hlavě rohatou helmu a v rukou dvě obrovské palice s lebkami. Druhý byl malý, ne více než 1,5 metru vysoký skřet s párem rohů na hlavě. Oděn byl do nějakého hadru, za páskem měl mnoho váčků, kdo ví s čím. Celé jeho tělo plálo letmým ohněm. Třetí démon prolétl bránou byl ženského pohlaví. Ba co víc, byla to velice pohledná žena s dlouhými rudými vlasy a pevnými, svůdnými křivkami. Na zádech měla blanitá, netopýří křídla, ale když přistála na zemi, křídla se jí změnila v lehký závoj. Čtvrtý byl skutečně obr. Přes 5 metrů vysoká postava s kamenitou kůží, na níž protékala láva. Když prošla portálem napřímila se, roztáhla ruce a celá vzplála mocným plamenem. Poté se začala zmenšovat a proměňovat až na úplně normálního a nenápadného člověka. Poslední byl nejprve pták, po té se proměnil na atraktivní ženu a pak v muže a dlouhými rohy s velikým mečem na zádech (během následujících scén se promění ještě několikrát, pokaždé v něco jiného).

Když jezdec pomalu vstal, aby promluvil, všichni se na něj, až s posvátnou bázní, otočili a poslouchali co jim chce říci. „Jsem Kzaxar, ale jistě se nemusím představovat, všichni mě znáte, všichni u mě nakupujete.“ Jeho hlas se nesl jako tichým okolím jako rozsudek smrti „Svolal sem vás sem dnes jelikož mám pro vás úkol. Po tomto světě chodí jeden člověk, něco mi ukradl. Zabil již několik otroků, které sem za ním poslal, takže jsem povolal vás, lovce, aby jste mi ho chytili. Ukradl mi pekelného oře: Toho chci zpátky živého, bez škrábnutí, všichni víte jakou mají tato zvířata cenu. Ten muž si říká Insolitus. Toho přiveďte v jakémkoliv stavu, ale živého, smrt si ani nezaslouží. Kohokoliv kdo bude s ním zabijte. Tomu z vás kdo mi přivede koně a toho červa dám 200 trinia (něco jako zlato u lidí ale v pekle, je to surovina, která se na zemi téměř nevyskytuje) a 50 duší. Nějaké dotazy???“ Nic. „Výborně. Pokud vím mají teď namířeno do pohoří na severu tohoto směšného lidského království. Tak utíkej, je to celkem daleko!!!“ Démoni na nic nečekali a vyběhli hledat Insolita.

Okolí brány zase utichlo do mrtvolného klidu. Ticho. Chlad. Nenávist. Smrt. Po několika minutách se před Kzaxarem zhmotnila další jezdec. Seděl také na pekelném oři, ale tento plál černým plamenem. Jezdec v jeho sedle měl mrtvolně bledou kůži. Holou hlavu, chladně modré oči a černé rty. Byl oděn do lehčí černé zbroje. Na sedle měl přidělané 2 černé kuše. Ve chvíli kdy se zjevil naplnil se okolní vzduch chladem, země se pokryla slabou bílou vrstvou. Kzaxar udělal několik kroků zpátky. „Zaslechl jsem o tvém problému“ promluvil muž „a přijel jsem ti pomoct. Jen se s tebou chci domluvit na ceně. To co jsi nabízel těm ubožákům přede mou, tak na to zapomeň. Jsou to amatéři a dělají nám, lovcům, ostudu. Zabil bych je všechny najednou během několika chvil. Přivedu ti tvého koně i toho člověka. Cena je 3 000 trinia, 10 000 duší a Solnakarovu hůl, vím že ji máš. Souhlasíš???“ dořekl a udělal krok či dva k Kzaxarovi, ten jen zalapal po dechu a byl rád že sem se udržel na nohou „To sem rád že jsme se dohodli Kzaxare“ odpověděl si sám jezdec. Pak kopnul svého, černě planoucího, koně do slabin a pekelný oř vzlétl k obloze. Kzaxar padl k zemi.

Příště se už budu věnovat zase naší malé skupince, naší cestě a nejspíš i vlkodlakům (nebudou-li do té do řešeny a vyřešeny někým jiným). Jak jste všichni asi pochopili tak se s těmihle všemi démony naše družinka ještě potká. Kdokoliv z vás může kdykoliv napsat příchod některého z nich (jen né prosím toho posledního na tom černým pekelným koni, toho chcu na scénu uvést sám), jen berte na vědomí pár následujících řádků:
1) bude jim chvili trvat než se vůbec dostanou k těm horám, ten portál, je opravdu hodně daleko (tak cca 200-300km)
2) každý z nich pracuje samostatně, každý chce odměnu pro sebe a ani jeden z nich nepochybuje že nás pobije sám
3) důvod proč nepochybuje je jasný, opravdu na to každý má. Tihle, lovci, jsou opravdu hodně tvrdí a mocní. To co na mě a Baltazara zaútočilo v mém prvním vyprávění byly „jen“ otroci, absolutně nejslabší a bojovníci pekla, mají jen velmi omezený bojový výcvik a jen na svou brutální sílu. To co jde po nás (resp po mě) jsou lovci lidí a démonů, s velice dobrým bojovým či magickým (či obojím) výcvikem. Navíc jsou obvykle chytří a velice zrádní.

To Killer.exe: vlkodlaci .... moc dobrý :-) sem rád že nejsem jediný kdy chce naše cesty komplikovat,
To Johny: neméně perfektní rozvynutí potyčky s vlkodlaky

To Johny (ještě jednou): Insolitus nepoužívá meč. Vlastně ani hůl. Insolitus nemá u sebe žádnou zbraň. A to hlavně proto že s žádnou neumí zacházet tak aby byl nepříteli nebezpečnější než sobě
(jasně mohl si ji vykouzlit, takže tohle spíše tak pro ucelení pohledu na mou postavu)

HALO HALO BYDLI NA TOMTO FORU JESTE ZDENDA ???

Mafie 2008

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 01. led 2008 23:08:46 

Na obloze jasně září měsíc v úplňku. Další vlkodlak zemřel mým mečem. Vykryju další útok tak, že útočníkovy useknu ruku. Už nemůžu... spadnu na kolena vyčerpáním, vidím Johnyho jak jediným máchnutím meče zabil 3 nepřítele. Proti mě vyběhl jeden vlkodlak. Přímým úderem pravačkou jsem mu rozdrtil lebku, na místě zemřel. S vypětím všech sil vstanu abych znovu spadl. Kompletně vyčerpán se řítím k zemi, při pádu zahlédnu něco zeleného jak se plíži mezi stromy. Zrak se mi zatemňuje... už nic nevidím... omdlel jsem.

Insolitus ještě jako jediný bojoval, ale už byl na pokraji sil. Smířen se svým osudem spadl na zem.
Ve stejný okamžik se ozval hrozivý řev, ale tenhle nepatřil vlkodlakům. Tohle bylo něco mnohem, mnohem většího. Měsíc zakryl stín. Nad námi se vznášelo jedno z nejmajestátnějších zvířat na světě... drak. Hned jak se oběvil vychrlil obrovskou dávku zeleného ohně, kterou spálil asi 10 vlkodlaků na popel. Ve stejnou chvíli z lesa vylezli 4 další draci. Z tlamy každého z nich začaly šlehat ohromné zelené plameny.

Hmm myslím že vlkodlaky už řešit nemusíme. Ted se spíš budem muset starat o naše zranění.Ted musíme čelit mnohem většímu nebezpečí... Kainovi.

To byl samozdřejmě vtip doufám že se alespoň někdo trošičku zasmál a taky že jsem Kaina neurazil.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 02. led 2008 0:42:26 
 ICQ  Profil

Po bitvě:

Těla vlkodlaků se válela všude Killer seděl a sledoval bitevní pole. Pohlédl na Satyru ležící kousek od něj. S vypětím všech zbývajíchích sil k ní dolezl po čtyřech. "Satyro, vzbuď se je po všem." řekl Killer. Insolitus mezi tim rozdělal oheň. "Hej, pomozte my s ní někdo." zvolal Killer. Insolitus k němu došel a z poslednich sil dotahly Satyru k ohni. "Kde je Johny?" zeptal se Killer. "Tamhle je." řekl Insolitus. "Co tam dělá?" spustil Killer. "Nevim." odpověděl Insolitus. "Johny?" zavolal Killer. "Jo? Co je?" ozval se Johny. "Co tam děláš?" zeptal se Killer. "Chytám dech." odpověděl Johny. Po chvíly se Johny posadil vedle nich u ohně. "Dobrý?" zeptal Insolitus. "Jo, jo dobrý. Jen sem nečekal že jich bude tolik." odpověděl unaveně Johny. "Hele Johny,..." začal Killer. "Jo?" zeptal se Johny a pohlédl na něj. "Kolik myslíš že jich bylo?" zeptal se Killer. "Asi 50 nebo víc, i tak jich bylo dost." odpověděl mu Johny. "Heej, co se děje?" ozvala se Satyra. "Měla jsem sen že jsme bojovaly s vlkodlaky." prohlásila zmateně. "Bohužel to nebyl sen Satyro." řekl Insolitus a ukazal za sebe na mrtvoly vlkodlaku. "Páni." vyjekla udivem. "Stalo se nekomu neco?" zeptala se po chvily a snazila se vstat, neslo to jeji noha byla poškrábaná. Rány nebyly tak hluboké, ale stát se s nimy nedalo. "Au, toho jsem si nevsimla." dodala kdyz si znovu sedla. "Jo, kazdej mame něco." ozval se Johny který se právě napil. "Já mám poškrábanou celou levou ruku." dodal Johny. Na Killerovi bylo vidět že má škrábanec na tváři, zbytek ran přes brnění nedostal. Insolitus měl 3 mohutné škrábance na břiše. "Ježiš. Pitomý vlkodlaci!" zaklel Insolitus. "Umite nekdo lecit rany?" zeptal se Killer. "Trochu." ozvala se Satyra. "Ale ted vám moc nepomůžu." řekla a s bolestivou grimasou ve tvaři posunula nohu. "Mohl byste mi nekdo zavazat tu nohu?" zeptala se. "Jo, klidne." ozval se Killer. "A kde mas obvazy a takovyhle věci?" zeptal se. "U sebe ve stanu, taková bila krabicka." oznamila mu Satyra. Johny vstal dosel k sobe do stanu tam sebral lahev cehosi a vratil se k ohni. To uz Killer hledal v krabicce obvazy. "Mam je." zvolal po chvily. "Satyro, chytej." ozval se Johny a hodil ji lahev cehosi. "Na co?" zeptala se nechapave. "Na bolest." odpovedel Johny. "Bolest?" zopakoval po nem. V tom zaječela tak že z nejblišího stromu zahoukala sova. "Ježiši ne tak silně." vykřikla na Killera který jí omylem polstarky na ranach pritiskl moc. "Promin, nemam v tom zkusenosti." omlouval se Killer. "To je dobry, já nemám zkušenosti v střelbě." přiznal Johny. "Já nemám tolik zkušeností se zbraněma." přiznal Insolitus. Satyra která se zrovna napil obsahu láhve prohlásila: "Já nemám zkušenosti v pletení." Johny s Insolitem na sebe koukli a zacaly se smat. Killer s usměvem ovazal Satyře nohu. "Díky, teď už to zvládnu sama. Ale povedlo se ti to." přiznala Satyra a dala Killerovi pusu na nezraněnou tvář. Johny s Insolitem zapiskaly a Killer byl v tranzu. "Insolite, ukaž podívám se ti na to břicho." promluvila na něj Satyra. Insolitus k ni došel sundal svrchní část oděvu aby se mu na zranění mohla podívat. Natřela to nějákou, ne zrovna vonící mastí a ovázala obvazy. "Johny...." začala ale Johny ji skocil do reci: Koukni na Killera, ja to jeste chvily vydržím. "Dobře, Killere." zavolala na něj. Killer nevnímal stále byl v tranzu z pusy kterou dostal. "Hej, slyšíš?" zavolal na něj Insolitus a ubalil mu pohlavek. "Uh, cože?" zeptal se. "Jsi na řadě." oznamila mu Satyra. Jeho zraneni bylo jednoduche, Satyra mu na to dala mast ktera pekelne stipala a palila. Johny zahodil kabat a urval cary zkrvaveneho rukavu z kosile co mel pod nim. Dosel k Satyre a sedl si k ni tak aby mela poskrabanou levačku u sebe. Ruka byla cela od krve. Satyra nad nimy stravila 15 minut protoze krev tekla vsude. Kdyz koncila vypotrebovala obe masticiky co pouzila na Killera a Insolita a Nakonec zavazala. Johny se vratil na misto a hodil cary rukavu do ohne. "Blby vlkodlaci." odsekl podrazdene Insolitus. "Buh vi co nas jeste ceka." dodala Satyra. Po chvily uhasily ohen a odebraly se do svych stanu...

/Schvláně jsem nepoužil žádnou magii k léčení ran. Aby to bylo přece jen zajímavější...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 02. led 2008 11:04:43 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Johny, tohle se ti povedlo, ale má to jednu "menší" chybičku.... Neříkej mi, že vám zelení draci pomohli, a pak odletěli, určitě by je taky zajímala spousta věcí, minimálně jako kdo jste a co tady děláte, ale jinak pěkný.

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 02. led 2008 11:12:32 
 ICQ  Profil

To ALL: Psal jsem to driv nez to Killer zmenil, jeste kdyz se rozbyla ta ampulka co nasel u toho vlkodlaka. :!:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 02. led 2008 11:16:15 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

asi hloupa otazka ale jaka ampulka, resp co udelala??? AAAAAA chyba v matrixu AAAA

Mafie 2008

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 02. led 2008 11:29:46 
 ICQ  Profil

Killer napsal: Zahlédl jsem ze má v tom kousku kalhot kapsu. Šáhnul jsem do ní a vytáhl nějakou lahvyčku.

Muj prispevek se venuje udalostem po rozbiti one ampulky(lahvyčky), napsal jsem to dřív než to Killer změnil na Draky...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 02. led 2008 12:17:18 

já sem to opravil a pak teprve to přišlo já sem to opravoval a Johny psal ale já sem to tam dal o kousek dřív protože jsem to měl kratší.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 02. led 2008 12:21:28 

Asi po půlhodině létání okolo skal, mě napadlo. Jak mám přistát? Přepadla mě panika, dráček již dole nebyl, necítil jsem ho a již jsem měl unavené křídla ze všech těch pokusů o létání, pak jsem si uvědomil jak přistával se mnou drak který mě vedl k hrobce. Pomalu jsem krouživými pohyby plachtil k zemi níž a níž, než jsem se dotknul země, naklonil jsem se dozadu a zamával křídli do protipohybu. Zadními jsem usedl jako první a pak jsem přepadl zpátky na přední. No, ještě to nebylo dokonalé, ale přinejlepším slušné na první pokus. Ještě párkrát jsem si vyzkoušel létání a přisávávní dokud jsem nebyl dostatečně spokojen a chtěl jsem si jít lehnout.
Jenže, uvědomil jsem si, že jestli usnu, budu riskovat další souboj o mou duši. Začal jsem se proměňovat do své původní podoby. Všude okolo byla tma, jen pár dračích hlídek nespalo. Nevím jak dlouho jsem byl vzhůru ani jak daleko jsem došel, než jsem uviděl zářivé světlo, nebyo zlaté jako ve světle pochodní, ale takové lehce stříbrné ve svitu měsíce.
"Můj králi", poklekl jsem: "Není příliš bezpečné chodit na procházky takhle v noci." snažil jsem to říct co nejpokorněji abych Zlatého neurazil.
Ten se dlouze zadíval na měsíc: "Mášš pravduu, jako mláděě jssem sse vžždy v nocci chodill proletětt. Jakkmile můj otecc zemřřel, stal jssem sse nejmladšším Zlatým, byllo mi 73. Dness je mi přessně 100 let. za dvanáct dní, začnou pářřící letty. Mojje prrvní, tak nemůžu sspát. A pročč ty nesspíšš?" Věděl jsem že by bylo velmi nemoudré lhát, navíc Zlatého jsem se bál víc než Morphina. Ale stejně jsem neřekl úplnou pravdu: "No, já, Morphin mě proměňoval v draka, a tak..." Zlatý se pousmál: "Ssslyššel jssem, no assi ti zzapomněll říct, že mi dracci se pohhybujeme po ččtyřřech ne po dvou, kažždopáádně, nechcešš sse proletět?" Upřímně, vím jak draci nepovažují ne jako odpověď, ale zároveň to byl dobrý nápad jak se udržet vzhůru: "Rád bych, ale já se ještě neumím proměnit, zatím mě proměňoval pouze Morphin, a nejspíš už spí..." Zlatý byl očividně v dobré náladě: "Tak vzzbudíme Morphhina a poprossíme ho o jednu proměnu." Nahlas se zasmál.

Na druhý den
Nejenže jsem byl nevyspalý, ale Zlatý se mnou neustále chtěl závodit, je jasné že musel vyhrát, jelikož měl o dva metry větší rozpětí křídel a taky měl svalnatější postavu, takže jsem byl i unavený a v takovémto stavu jsem se měl utkat s mocným čarodějem.

Po několika hodinách odpočinku. Byl jsem nevrlý a chtěl jediné. Zabít toho idiota co se mi hrabal v mysli. Morphin byl také velmi nevrlý, prý jsme ho vzbudili uprostřed hezkého snu, a až napotřetí ze mně udělal draka... První dva pokusy zde raději ani nebudu popisovat...
Vzletěl jsem, letěl jsem nad Pinetall, podél Zlaté záře. Ucítil jsem mnohonásobně Deja-vu ale také, úplně poprvé paniku. Vycházela z místa kde probíhal náš souboj. Byl tam, ale to nemohl být on, vůbec se nehýbal, a také jsem ucítil z něj jiný pach. To musí být PAST. Chvíli jsem kroužil okolo, kromě několika zvířecích pachů jsem nic neucítil, kromě... nedočkavosti, za několika stromy. Byl to on, kdo ví proč jsem ho neucítil. Tajně jsem se zhluboka nadechl a přistál k obětnímu beránkovy. Aniž bych se otočil, prásknul jsem ho vší silou ocasem (Čímž jsem si uvědomil, jak moc jsem rád že ho mám...). Měl jsem chuť ho roztrhat na kousky. Ale živý mi bude užitečnější. Položil jsem mu pravou tlapu na hruď a zamířil svým ostrým drápem na jeho krk.
"Isart!" - "Mluv!", nebyl jsem si jistý jestli hovoří dračím jazykem, ale předpokládal jsem že ano jelikož o nich tolik ví...
On jenom polkl. Přiblížil jsem svoji tlamu k jeho tváři a vycenil zuby. Moc dobře jsem věděl jak účinný je tento pohled. Jeho strach mi projížděl celým tělem, bylo to nádherné, skoro jako droga. Pak udělal cosi nečekaného. Zvedl hlavu a zabořil tak svůj krk do mých drápů. Protržená krční tepna znamenala okamžitou smrt. Jen pár nervů v něm chvíli cukalo. Nechtěl jsem ho zabít. Každopádně někoho nebo něčeho se bál víc. Což je něco víc než znepokojující.
Za mnou se mezitím cosi pohnulo. Vypadá to že ho držel v jakémsi kouzlu, které však nyní ztrácelo účinek. Otočil jsem se, abych vyzpovídal oběť. Jenže ten zařval cosi v lidském jazyce a s nožem se na mně vrhnul. Byl jsem zaskočen, což by se mi nemělo stát. Sekl mě a trefil se. Pořezal mi levé křídlo. V zuřivosti jsem levou tlapou do něj udeřil až odletěl skoro deset metrů na protější břeh řeky. Zastavil ho až strom. Jeho kostra však takový náraz nevydržela.
Křídlo mě strašně pálelo, bolestí jsem zavřel oči, sice nebylo protržené, avšak létáním bych protrhnutí riskoval a proměnou která nastane odhadem za půl hodiny smrt. To by se však na obloze nesměl objevit Tyrkysový drak...

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 03. led 2008 18:17:26 

Zraněné křídlo jsem pomalu ale nesmírně bolestivě složil k tělu, jelikož se mi nikdy Morphin o tyrkysových dracích nezmínil. Nevěděl jsem co mám čekat. Další zkouška? Vyčkával jsem než přistane, doufaje, že nemá špatné úmysly, ale jestli ano...
Zaujmul jsem bojový postoj. Křídlo mi bolestí lehce cukalo. Snažil jsem se bolest nedávat najevo. Světle modrý drak přistál. Chvíli si mně prohlížel, nedalo mi to a výhružně jsem zasyčel: "Cco chcešš"? Drak byl očividně (i pachuvidně) poněkud překvapen mým chováním, jeho zářivě světlé oči se zatřpytili a klidným hlasem promluvil: "Nenesu žádné špatné zprávy. Jen bych se rád setkal se Zlatým události posledních dnů mě velmi znepokojují. A navíc..." Drak se odlmlčel a zadíval se daleko na západ a zašeptal: "Bolest..." Napadlo mě, jestli se všichni tyrkysoví chovají takhle, jak můžou přežít. A taky, proč mi o nich Morphin nic neřekl. Každopádně tady šlo o něco víc. A bohužel byl moje jediná možnost záchrany.
"Musím mluvit se Zlatým." Promluvil rozhodně a přerušil tak moje myšlenky. "Mohl bys mne k němu dovést? Neznám heslo pro vstup do jeho jeskyně."
"Ani já ho neznám." Přiznal jsem se: "A neznám ani tvé jméno."
Drak najednou zpozorněl. Zapřemýšlel jsem, čím jsem ho mohl zaskočit. "Ty... Jak to, že mě neznáš?" Tohle byla docela pitomá konverzace a cítil jsem že bych ho měl znát. Moje křídlo se mi ale zase ozvalo a já nemohl skrýt bolest. "Ukaž mi to..." Pomalu jsem natáhl své lehce zakrvácené křídlo, bylo to jakoby mě nabodávali na nože a znovu oživovali abych cítil jen tu bolest...
Tyrkysový něco začal mumat v jazyce, kterému jsem nerozuměl. Potom začal svými předními končetinami kroužit okolo jakoby hladil nějakou kouli, zpočátku se nic nedělo, pak se ovšem začala hromadit Energie, byla naprosto čistá, svítivě zářila a létala okolo svého středu jako planety jež obíhají hvězdy. Poté se všechny částečky přesunuly k jádru a drak namířil své ruce na mé bolestí se chvějící křídlo.
Rána od nože se zacelovala, dokonce ani jizva nezůstala. Energie po léčení zmizela. Bolest naprosto zmizela. "Děkuji."
Tyrkysový se na mně díval, ale se značnou nedůvěrou, jeho oči se zúžili do tenkých čárek: "Poletíš první."

Po deseti minutách letu jsme konečně přiletěli před skálu, která byla zamaskovaným vchodem k Zlatému. Zlatí draci si nás všimli už dávno a zpráva o tom, že dorazil "Lobasti" jak jsem se dozvěděl o něm hovořit draky, se rychle rozšířila okolo. Podle odstínu zlaté a podle vzrůstu jsem poznal přilétat královské stráže.

To byli synové a dcery předešlých Zlatých, kteří se vylíhli z dračích vajec bez jakýchkoliv vzorků. Naopak dva příčné pruhy na vejci znamená královského draka. Ti se rodí jen jiným královským drakům a to v poměru 5:1. Dračí samice naklade za jedno období páření 2-5 vajec, královští draci, kteří se narodí později zpravidla bývají zástupci, nebo vojevůdci. A pokud se objeví víc vejcí se dvěma pruhy v jednom hnízdě, královský titul uděluje současný dračí vládce dle svého uvážení nebo podle výsledku souboje mezi nimi navzájem. To se však stává opravdu zřídkakdy. Jen pro úplnost dodám, že samice mohou mít potomstvo přibližně 2-4 krát. A podíl samice ku samcům se rodí přibližně 1:3, proto jsou také samice v hierarchii draků tak vysoko. Nyní však zpátky k příběhu...

Dračí stráže promluvili heslo:
"Otevř nám, ty jenž dáváš nám život, ty Zlatý!"
Skála se začala rozevírat. Královská stráž dovolila vejít pouze Lobastimu, ani mně nepustili dovnitř. Zamířil jsem tedy za Morphinem, dozvědět se kdo je to Lobasti a také co mohl Ucítit na západ od našich hranic...

Patrak přiletěl ke své Paní. Ke své bohyni. Ke své matce (Patrakové mají matriarchát, tzn. že uctívají, podobně jako u některých zvířat, samici která je v čele). Poklekl a zamířil obrazy věcí co viděl a zaslechl k ní, královna si změřila svého špeha spokojeným výrazem. Poté jej propustila. Věděla, že konec draků i lidí nadejde. Že opět znova nastolí nadvládu Patraků. Ale nejdřív se musí zbavit několika tvorů. Zavolala si k sobě jiného špeha...

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 154  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina