WhiteCroW:
Pokud to mělo být na mně, tak věř, že určitě u SC nebrečim a zobrazování proher mi nějak zvlášť nevadilo, i když tenhle krok Blizzardu chápu a spíš s ním souhlasim (mohli ale nechat možnost volby, nebo to omezit jen na nejnižší ligy). Každopádně o tom ten muj post nebyl, jen jsem chtěl znát váš názor, jestli jsem sám, kdo si myslí, že quick matche ve SCII jsou (oproti záměru Blizzardu) příliš kompetetivní a unfriendly pro někoho, kdo nechce soutěžit. Jasně, SCII je mimojiné též dobrá progamingová hra, ale jsem přesvědčený, že velká většina lidí si jí koupila za stejným účelem jako já - prostě si u ní užít trochu zábavy. Proto si taky myslim, že Blizzard udělal to co udělal, musel ze statistik vidět, že počet aktivních hráčů na ladderu (a hlavně těch nových) nijak závratně nestoupá a lidi se přesouvaj na cutomky, anebo ještě hůř, k úplně jiným hrám.
Takže ne, srdeční zástavy rozhodně nemam, a to ani z proher (jsem docela kliďas, když mě hned v prvním placementu protihráč vycheesoval, naopak jsem ho pochválil, jak dobře to udělal, a to jinak cheesy opravdu nemám rád, protože mi kazí zážitek ze hry). Co ale z ladderu mam, je pocit nechuti vůbec kliknout na Find Match a ten quick match si zahrát, z důvodů, co už jsem tu popisoval.
Jinak díky všem za rady a názory