StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 08. črc 2025 20:18:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 154  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nekonečný příběh
PříspěvekNapsal: čtv 27. pro 2007 20:24:53 

Tohle myslím vysvětluje vše 8-)
http://www.konoha.cz/?q=chakra

http://ankarlant.myminicity.com/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. pro 2007 20:35:29 

přesně

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. pro 2007 22:08:40 

K tomu jaksi Sosine psal že sem se zlepšíl.Díky ale má na tom i zásluhu Insoltius 1 ze 3 ohlasu který mě upozornil na pár věc na který sem celkem dal a myslím si že jedna jeho rada at si to pročtu víckrat a davat pozor na pravopis se mi dost vyplatila takže ti Insoltiusi děkuji tady před celým Forem dík ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. pro 2007 23:10:57 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Firmare, jmenuji se - ASS_Sasin! kolikrát ti to mám říkat, na icq mi tak klidně říkej, ale pls na veřejných fórech mi říkej alespoň Sasine.
Ale původně tu píšu kvůli něčemu jinému, rád bych totiž poděkoval Killerovi za jeho pomoc se jmény (ty víš co mám na mysli). Mimo to, nyní už chápu chakru. Takže se těším jak si s tímto tématem poradíš...
Ještě něco, Lobastiho jsem vymyslel jako neutrální postavu, což znamená, že pokud by se vám hodil, můžete o něm psát. Jenom ho proboha nenechte zemřít v prvním odstavci. Myslím, že by to byla škoda, ale nevadilo by mi to.

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. pro 2007 23:31:36 

no původně (jak sem i psal) sem chtel použít jen název ale jestli chcete tak do toho mužu zakombinovat i něco z toho originálu

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 9:50:01 

Mě je to jedno, ale já většinou si najdu název něčeho, a skutečnost si domyslím a upravím. Prostě, do NP2 jsem vůbec nic nezkopíroval stylem CTRL+C a CTRL+V. Každopádně, Chakra jako alternativní magie, není vůbec špatný nápad, jelikož se většinou vztahuje na elementární síly tak by se s tím dalo slušně vyjít.

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 11:09:04 

Druhá část.

Zatímco purpuroví draci odlétali v závěji noci na pomoc kultu, Lobasti přijal pozvání Purpurového aby si zde přes noc odpočinul.
"Víšš, že zde můžešš kdykoliv zússtat jak dlouho chcešš." Promluvil Purpurový, Lobasti se na něj s vděkem podíval, ovšem Purpurový v jeho očích uviděl samotu. "Rád bych ss tebou zůssstal přííteli. Ale nikdy bych si zde nedokázal zvyknout a usssadit se zzde. Jssme přílišš odliššní. " Purpurový vzdechl, přitom mu z tlamy vyletělo pár jiskřiček. "Assi nemá smyssl ti říkat, žže sse ti nikdy nepodařří najít to cco hledášš." Lobasti se pousmál: "Ne, nemáá. Asssi mám od rodiččů tvrdohlavosst. Ovššem nejsi jediný kdo mi nabízí domov..." Lobasti zavzpomínal...

Přišel jsem, viděl jsem, užasl jsem. A hlavně čekal jsem, že Morphin bude mít jeskyni nebo palác, ale malý domeček který byl udělán z pálenýc cihel teda rozhodně ne. A co bylo ještě zvláštnější, viděl jsem jak dovnitř vlezlo deset mladých draků a asi dva tucty mláďat. Přičemž to je naprosto proti fyzikálním zákonům, dovnitř by se jich vecpala sotva půlka. Chvíli jsem stál, uvažoval, jestli mám jít dovnitř nebo ne. Přišel jsem ke dveřím. Ze vnitř vypadala chatrč o dost větší, nebo spíš byla větší než vypadala zvenčí. Uvnitř jsem zahlédl něco co mi nikdo neuvěří. Místo kamenných cihel jsem stál v jeskyni, místo třiceti draků jich zde bylo určitě kolem šedesáti nebo sedmdesáti. Místo jednoho morphina jich zde bylo asi šest. Každý z morphinů měl na starosti určitou věkovou kategorii, a u těch nejdospělejších učil jeden Morphin samice a druhý samce proměnu do lidské podoby.
Dva Morphinové učili lidskou řeč a pátý jednoduchá kouzla. Ale kde byl šestý?
"BAF!" otočil jsem se... a za mnou stála sedmihlavá Hydra.
Vyjekl jsem strachy.
Hlavy Hydry začali vydávat zvláštní zvuky, poté se začala Hydra zmenšovat, zvuky začali dostávat lidský přízvuk, šest hlav se úplně vytratilo, zanedlouho místo ní stál smějící se Morphin...

Konec druhé části.

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 11:37:37 

Gardan vešel dovnitř.Stál na vínovém koberci na zdech které byly simetrycky postavené a ozdobené loučema,mrtvolama nejspíše mágu a ostatní končetiny lidského těla...
Gardan pomalou chůzi šel do předu před muže který měl ruce před sebou a byl otočen zádny ke Gardanovy.Gardan se zastavil před prvním schodem a poklekl...Neznámý můž se otočil a dal ruce za záda.''Inu,Gardane?''řekl.Gardan se mu podíval do tváře a spustil''Pane...Rozkaz sem splnil,Krabice je naše...Ale pořád se nám ji nepovedlo otevřít,je pod silným magickým kouzlem...''.Neznámy muž se pousmal na Gardana jako na pitomce ''Na co asi máš Fegharda???''Zeptal se neznámy muž a pomalu sestupoval ze schodů''.''Feghard...Je......MRTEV Pane...''Řekl nejistým hlasem Gardan,Neznámy muž se na něj podíval rozčílenym pohledem,Gardan se vyděsil a dostával ze sebe tyto slova ''Pane!Stejně by nám! nic...um..NEŘEK!VŽDYT HO ZNÁTE!BYL TO DĚDĚK PALIČATEJ!!!''Gardan se klepal víc jak králík před popravou...Neznámy muž se na něj podíval a silou vůle ho zvedl do vzduchu a začal ho dusit.Chvilí se smál a pak ho pustil na zem,přistoupil k němu a ukázal mu ruce.Na rukách měl všechny živly!Měl tam kořeny, srst ruzných živočichů!Šupiny,kosti,zvířecí oči a další ohavné věci.A navíc to hrozně zapáchlo každymu by se z toho zvedl žaludek!Gardan se pomalu připravoval na zvracení když to spatřil a ucítil...'Já vím Gardane,já vím...Taky sem si na to musel zvyknout...Víš proč to mám???Víš proč???''Ptal se ho ledovým hlasem,Gardan však nevnímal snažil se nepozvracet a držel se za nos...Neznámy muž se podíval na jednu lidskou mrtvolu a začal řvát''TO KVULI JIM!VÍŠ?!KVULI JIM!TO KVULI JIM MĚ POHSTIHLA DRAČÍ KLEDBA!TA NEJHORŠÍ KLEDBA NA SVĚTĚ!KVULI!IDIOTŮM!Z!KULTU!DRAČÍ SRDCE!!!A TEĎ JDI!A CHCI TU KRABICY!MÝT DO ZÁPADU SLUNCE TADY!A OTEVŘENOU!NEBO TĚ POSTIHNE HORŠÍ OSUD JAK MĚ!!!

K dračí kledbě:k této kledbě je potřeba 10 nejstarších draků z každého rodu což je problem u PURPUROVÝCH kteří přez den spí :-) na tuto kledbu je potřeba tolik draků a z každého rodu 10 protože Draci sou součástí přírody a magie (jak sem už psal)

Tak tímto ukončuju úvod a už mužete psát za mě

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 12:44:16 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Hlavní město, veliké, majestátní, pyšné. Vysoké hradby z dobře opracovaného kamene, dlážděné chodníky i v chudinských čtvrtích, náměstíčka a tržiště s vysázenými stromy. Vojáci na každém rohu v nádherných leštěných zbrojích a v přilbicích s čarokrásných fénixím peřím.A uprostřed královský palác, s mnoha věžemi a věžičkami, s červenými střechami. Ank dul Ponthy, hlavní město říše lidí – nejkrásnější a nejcivilizovanější město na světě. Dokonale se zde snoubí krása se sílou a moudrostí.

Insolitus procházel rušnými uličkami, navštěvoval malé i větší obchodníky a pomalu proškrtával seznam s nápisem „nutně koupit vole“. Když už měl nakoupeno, vydal se Eldrikem. Eldrik byl jeden z nejlepších zaměstnavatelů, dobře platil a práce pro něj nebyla nudná a fádní. Jelikož Eldrik je vyhlášený Ank dul Ponthský alchymista a čaroděj, potřebuje mnoho rozličných a zajímavých věcí ze všech koutů země. Za ta léta, co pro sebe pracovali, se mezi nimi vyvinulo jakési přátelství. Když Insolitus toho Eldrikovi mnoho dlužil.

Když Insolitus vešel do Eldrikova obchodu na nic nečekal, pozdravil obsluhu a bez jakýchkoliv okolků vyrazil dolů, do Eldrikovi pracovny. „Ťuk ťuk ťuk, tak jsem tu“ řekl při vstupu Insolitus. Eldrik seděl u stolu a něco míchal. „Insolite, výborně že jdeš. Rychle podej mi tu zkumavku s tou modrou tekutinou napravo od tebe“ Tohle dělal vždycky, nikdy nezvedl hlavu od práce, nejdřív musel vše dokončit. Zhruba dalších 5min pracoval a úkoloval Insolita co mu má podat, pak se narovnal a posadil do křesla vedle krbu. Insolitus si sedl vedle něj do druhého. „Jsem rád že jsi tu. Čekal jsem tě již včera. Ale dobře že jdeš, v těch krystalech, co mi neseš, jsou drženy duše barbarských bojovníků. Je to poslední přísada do lektvarů co teď dělám pro jednoho vysoko postaveného důstojníka“ Eldrik vstal, vzal si od Insolita krystaly a ihned je vhodil do nějakého kotlíku stojícího opodál. Insolitus také vstal „Eldriku, čím ti mohu pomoci dál???“ „Dobře že se ptáš“ odvětil alchymista „potřeboval bych abys vyrazil za severní hranici naší říše, do Bílých hor. Na vrcholcích těchto hor žijí gryfové, jistě jsi již o nich slyšel. Budu potřebovat nějaké jejich peří a jedno vejce.“ Insolitus se radši zase posadil „Vejce???!!! Peří to by snad ještě šlo, ale vejce??? Dochází ti jak budou samice potom agresivní???“ „Vím, a právě proto tam posílám tebe. Věřím že to zvládneš“ řekl Eldrik a šibalsky se pousmál. „Víš že mě občas docela s-cenzored-š???“

Když Insolitus odcházel, zastavil se ještě nahoře v obchodě, vzal si smluvené peníze a nějaké výbušniny. Jelikož se pomalu začínalo stmívat, vyrazil směrem putyka u Gryfa (osud má zvláštní smysl pro ironii)

to ASS_Sasin: ten vtipek nakonci s Morphin me fakt dostal, very nice

ZDENDOOOOOO, KAINEEEEEEE kde steeeeeeeeee???

Mafie 2008

Naposledy upravil insolitus dne pát 28. pro 2007 13:26:54, celkově upraveno 3

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 28. pro 2007 12:57:15 

Fakt? Mě to ani nepřišlo tak vtipné když jsem to psal :). Každopádně mi přijde že tu píšemjen ty, já, killer, a Firmar... Kain se vrátí až na Silvestra což ho omlouvá ale co zbytek?....

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 154  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina