Tak já sem ten poslední
achievement (tuším na normalu nebo hard) udělal tak, že sem všechny tři průchody pomocí
hold position zablokoval Dark Templary - na každou rampu asi 7. Na normalu, ale i na hard zerg s detekcí nevyrukuje celkem dlouhou dobu, takže máš dost času se mezi jednotlivými průchody přesouvat a likvidovat útoky.
Mezitím samozřejmě upgraduješ armor, útok, štíty. Vnitřní plošinu, tam kde máš base, průběžně zastavuj photon cannony, aby sis ji ochránil před nydus wormy. Poté, co se objeví Selendis, už vpodstatě tlačíš jen Carriery nebo Void Raye + nějaké phoenixe.
Dark Templarové by ti měli vydržet asi za polovinu hry- když seš dost rychlej, můžeš overseery snipovat Phoenixama. Jakmile ti Dark Templaři pochcípaj, stáhneš se na vnitřní plošinu k základně, kterou si obestavěl photonama. Zničené cannony průběžně dostavuj, dokud tě nakonec zerg nepřeválcuje počtem hybridů
Jinak pořád využívej phoenixe na zvedání hybridů a Vortex Artanise! Soustřeď se prvně na ty s ranged útokem, pak na melee hybridy.
Já sem to takhle udělal prakticky bez problému. Skončil sem se scorem kolem +- 3000, když mě došli suroviny na drony ke Carrierům