MaHi píše:
LOL
V patchi 1.3 se hráčům z nižší ligy než z Diamondu nadále neukazujou v profilu jeho prohry !!!!!!!! ( pro jistotu ani celkový počet odehraných her, aby to nešlo z těch Winu vypočítat )
Nemyslíte, že je to trochu maras tohleto ? Jako opravdu má Blizzard za to, že lidi do Diamantu jsou malé děcka, co se nedokážou srovnat se svým score ?
to abych se do toho Diamantu dostal co nejdříve, protože nevědět, jestli se moje W/L ratio zvětšuje nebo zmenšuje, by mě naprosto demotivovalo. Nejde přece o to vidět, že mám o 20 proher víc, ale, že se ten poměr mění.
Patch 1.3.0 píše:
- Leagues will now be locked during the final weeks of the season. As a result players will not accumulate additional bonus points and will not be promoted or demoted out of their current division during this period.
- This will allow players to focus on moving up in their current league without being promoted during the final weeks of a season, and having to fight their way up from the bottom ranks of their new higher league.
- Players can still utilize any points they previously accumulated.
Mohl by mi někdo tohle vysvětlit? Pochopil jsem to tak, že v době tohoto patche by nebylo možné postoupit do vyšší ligy, ale pouze pohybovat se v té aktuální. Trochu nechápu, proč tam zmiňují "Probojovávání se z nízkých pozic na pozice vyšší" (osobně jsem ze stříbra postoupil do zlata a byl jsem hned na 7 pozici). Jestli je to tak, tak to je jen další demotivační faktor (zejména pro lidi, kteří jsou na prvních příčkách s náskokem několika stovek bodů - což se tu už taky řešilo)