Pralev píše:
ondik píše:
Nevěřím tomu, co tam někdo psal, že ti matchmaking systém hledá hráče i podle rasy.
Spíš bych věřil variantě, že těch hráčů online s přibližně stejným hidden ratingem prostě není tolik a když tam je třeba jen 8 vhodných kandidátů a z nich zrovna 6 Protossů (což mi nepřijde vůbec nepravděpodobné), tak je obrovská šance, že tvých 15 zápasů v řadě za sebou bude proti Protossům. Ostatně už vyloženě hodněkrát se mi stalo, že jsem dohrál hru, dal hledat další a zahrál jsem si s tím samým člověkem znovu. Proč? Protože jsme oba dali hledat a oba máme podobnej hidden rating. Prostě těch lidí online není tolik, aby mi to našlo raději někoho jinýho.
souhlasim jak v 1x1 tak v 2x2 jsem hral i trikrat za sebou stim samym hracem / tymem v rade.
jinak k tem 1x1 nevimjestli e to tim ze na tosse mi to moc nejde urcite mam proti nim win ratio pod 50% , ale docela cloveka nasere hrat petkrat v rade s tossem kdyz ma casjen na pet her a dopredu vi ze at zkusi cokoliv tak od nej skoro vzdycky dostane. Mam s tossema problemy protoze se mi zda ze ti lepsi hraci proste dokazou vydrzet nez si udelaj svuj ball a tim proste projdou mapu. skoda ze se neda nejak dohledat s kym si kolikrat hral docela by me to zajimalo fakt si myslim ze s tosse sem dostal v 50% zapasu, jeste navic mi to hazi sami zabijaky s ratingem o 1500 vyssim.
Docela zajimava je teorie o favourite mapach , ale zas neverim tomu ze kazdej toss se kterym sem hral ma zaksrtly presne ty samy mapy a proto mi to porad hazi tosse. Mam pocit ze jsem snad vyradil jen shakuras a scrap station to neni zas tak velkej big deal..