Shibberius píše:
Skylleer píše:
Spis jeste ktomu systemu by me zajimala jina vec, hraci sice pribejvaji to ano, ale chtel bych vedet jestli rozlozeni lig je porad stejny a nebo se vsichni hraci zlepsuji tudiz bude casem vic goldaku pak platinaku a atd nebo jestli se zvysuji i naroky na dany ligy protoze kazdej hrac at chce nebo nehce se proste pomalu zlepsuje nekdo ryhclejc nekdo pomalejc a pokud by se ty naroky nezvysovali postupne by vyprazdnily bronzovou pak stribrnou a dalsi ligy. Vi o tomhle nekdo neco ? jestli to funguje jeden za jeden ze nekdo nekde postoupi a misto nej nekdo nekde sestoupi nebo ze klidne denne postoupi 10 hracu a nema to zadnej vliv na to kolik jich spadne. Pak bysme tu mohli mit za spoustu spoustu let sami diamondaky a mastery

Myslim ze to tak nebude, akurat bude mozno viac diamantovych a master divizii.
A neviem ci je to spravne alebo nie, ale myslel som ze riesime skryty rating s prechod medzi ligami, nie matchmaking system (aj ked mozno v tom mam chaos ja)
Len pre aby som si to ujasnil:
1. Skryty rantig sluzi na: a) urcenie do akej ligy patris a za b) na vyhladavanie protivnikom s ktorymi ta hra porovnava (ako paramerer pre maxhtmaking)
2. Ladder rating (liga a body v divizii) - Ma byt vyjadrenim tvojho skryteho ratingu, teda skillu. Ak mame teda namysli ze toto by malo byt nejakou motivaciou hraca alebo co, inak by stacila jedna liga. Cize nejaky.
3. Matchmaking system - system ktory urcuje "kto s kym bude hrat" nieco ako je system inych sportovych udalosti (pavuk/kazdy s kazdy a pod). Zaroveň však pomocou tohto systemu ovlyvnuje tvoj skyty rating - ktory by sa mal nasledne prejavit v ladderovom ratingu?
Len teraz ze ci to chapem spravne?
2 je ciste vyjadreni tho, jak casto hrajes
Co vime: Pocet bodu a misto v divizi nema absolutne zadny vliv na to, zda pujdes nahoru / dolu. Z 1. mista muzes spadnout, ze 40 muzes jit vys.
Neukazuje ani skill hrace, protoze slabsi hrac, ktery hral kazdy den, nasbiral treba 3000 bodu proti slabsim souperum a pak postoupi vys, neni objektivne lepsi nez nekdo, kdo hral mene, ale v lepsi lize proti lepsim souperum a ma tech bodu treba jen 1000.
1 a 3 ted sleduju po kazdym zapase a koukam, koho mi system dava.
Stale mam W/L nizsi nez 50% (ztrata po sestupu) a stale mi to dava slabsi soupere. Top bronz, low silver. To podle me stale nekoresponduje s tim skrytym ratingem, ktery bych mel mit IMHO i po sestupu vys, nez jake mi to dava soupere, ale ciste s W/L ratiem.