Když porovnám co tu napsal Aklain s tím co má pralev na blogu, tak jednoznačně s těchto dvou teorii vypadá pralevova pravděpodobněji. Já si na žádné op nestěžuji, tedy určitě ne u terranů, ty porážím většinou s přehledem a největší problém mi dělají zergové.
Opět Aklain tu napsal post se spoustout žvástů a jediná věc kterou se obhajuje je jeden článek který on sám nenapsal ale někde si přečetl. Článek je pěkný, jenže podobně dobrých článků je na internetu hromada a dost je i těch, co tvrdí opak a vypadají stejně přesvědčivě.
Pokud já praleva dobře pochopil, bere OP terrana v tom, že on má prostě jednoduchou univerzální a ultimátně silnou kombinaci v MMM bez velkého techu, namasí ji a je mu absolutně jedno co jede soupeř. Pokud se to naučí dělat bez chyb dostane se mezi diamanty bez problému. Kdyby takhle hrál zerg, tak se nedostane ani do zlaté ligy, ten si nemůže dovolit něco massovat aniž by věděl co hraje soupeř, když to udělá a náhodou se netrefí je víte kde.
Aklaine, jsme tady sice jen na fóru, ale měl by si se naučit respektovat cizí názory, ty jsi teď absolutně přesvědčen že máš pravdu a nepřipouštíš možnost, že to může být jinak.
Souhlas.
Pralev by blog mohl pretvorit do nake serioznejsi formy slova mocinky a font comic sans nahani husi kuzi na pohled :]