StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 21:27:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 69 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Procesor a grafika na SC2
PříspěvekNapsal: čtv 02. pro 2010 20:18:58 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

T.iN.T.a píše:
satik píše:
T.iN.T.a píše:
Obzvlaste na standartnich 60Hz LCD je to znat ^^

To bylo k 60fps u SC2 nebo k tem vysokym fps u ty jiny hry? :)

Tim sem myslel, ze LCD vetsinou maj tak 60Hz obnovovaci frekvenci, takze ze ti na to LCD blika GK 500x za sekundu je celkem jedno, pokud mas tech 60+ fps stabilne ;)

to sice jo, ale i tak se to u nekterych her da poznat, jak jsem psal driv :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 02. pro 2010 21:03:25 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Vyssi FPS (frames per second) je poznat ve FPS (First person shooter) i s nizsi obnovovaci frekvenci. A to ne na plynulosti hry ale na reakcnim casu. Pokud clovek bude koukat na zaznam hry (treba nejaky VOD) treba z Quaka, tak rozdil mezi 60FPS a 300FPS proste nemuze poznat, neni jak. Ale kdyz si ke hre sam sedne tak to poznat je...

A jinak k SC2 staci opravdu malo. Ja jelikoz hraju jen par her (SC2, WoW, UT), tak mam sveho starouska a staci (dualcore athlon, GF 7600GS, 2GB). Hraju sice na low, ale to uz je nejaky zvyk...vzdycky sem hral vsechny multiplayery na low...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 02. pro 2010 21:51:38 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Stoky píše:
Vyssi FPS (frames per second) je poznat ve FPS (First person shooter) i s nizsi obnovovaci frekvenci. A to ne na plynulosti hry ale na reakcnim casu. Pokud clovek bude koukat na zaznam hry (treba nejaky VOD) treba z Quaka, tak rozdil mezi 60FPS a 300FPS proste nemuze poznat, neni jak. Ale kdyz si ke hre sam sedne tak to poznat je...

A jinak k SC2 staci opravdu malo. Ja jelikoz hraju jen par her (SC2, WoW, UT), tak mam sveho starouska a staci (dualcore athlon, GF 7600GS, 2GB). Hraju sice na low, ale to uz je nejaky zvyk...vzdycky sem hral vsechny multiplayery na low...

jop, prave na hrach s quake enginem (z novejsich napr. serie Call of Duty) je hodne znat, kolik mas fps, protoze s ruznyma fps se chova ruzne "fyzika" (predevsim pohyb (skoky) hrace)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 03. pro 2010 12:35:37 
 ICQ  Profil

Neviem ci chces komp len na SC II alebo aj na ine hry ale ja mam AMD ATHLON II 3jadro 2,7ghz 4gb DDR ramky a Radeon EA HD 5750 a vsetky hry mi idu na full detailoch +1600 rozlisenie (1900 mi monitor nepodporuje) az na HC tituly ako je napr crysis bad company 2(tam zalezi ale od procesoru hlavne) dokonca aj gothic 4 mi ide na full dost plynule (30 fps+) Komp je rok stary presne a bol kupovany za par korun takze teraz urcite kupis lepsie jak ja som kupoval a pojde ti sc II na full urcite aj pri tvojom kapitale.Zalezi na jake hry to chces.

PS: http://www.pcforum.sk/index.php toto je skvele forum regni sa precitaj si pravidla a urob si topik v nakupna poradna uz mi tam kopec krat poradil.i

http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... orl%C3%B3l

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 26. pro 2010 12:28:54 

ahoj,

mam dotaz nevím jestli tu již nezazněl a budete se tomu určitě smát rozjedu Starcraft 2 na Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family???

Prosím odpověste mi někdo kdo tomu fakt rozumí???

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 26. pro 2010 15:00:34 

luk28 píše:
ahoj,

mam dotaz nevím jestli tu již nezazněl a budete se tomu určitě smát rozjedu Starcraft 2 na Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family???

Prosím odpověste mi někdo kdo tomu fakt rozumí???

Smát se tomu nebudem, na druhou stranu spekulace o hardwaru jsou celkem zbytečné, jelikož Blizzard už vydal oficiální demo, které si můžeš stáhnout a zkusit, jak ti SC2 pojede.

https://eu.battle.net/account/sc2-demo.html

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 26. pro 2010 15:29:52 
 ICQ  Profil

Bude stačit grafika SAPPHIRE HD 5670 na nějaký slušný hraní?(tim myslim bez sekání ..:)) Mi ve čtvrtek odešla Nvidia 8500 GT a v rámci možností se mi ta ATI hodila.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 26. pro 2010 15:40:18 

Gwainhir píše:
Bude stačit grafika SAPPHIRE HD 5670 na nějaký slušný hraní?(tim myslim bez sekání ..:)) Mi ve čtvrtek odešla Nvidia 8500 GT a v rámci možností se mi ta ATI hodila.

zdravim, HD5670 urcite nekupuj. Je sice levna , ale vykon je slabej. Kup minimalne HD5770 nebo NVdii 460 .

A tak mimochodem jakej mas zbytek sestavy?? Jestli mas slabej procesor , tak ti ani nova grafika nepomuze.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 26. pro 2010 16:12:46 
 ICQ  Profil

Tomkalhotka píše:
Gwainhir píše:

zdravim, HD5670 urcite nekupuj. Je sice levna , ale vykon je slabej. Kup minimalne HD5770 nebo NVdii 460 .

A tak mimochodem jakej mas zbytek sestavy?? Jestli mas slabej procesor , tak ti ani nova grafika nepomuze.

procesor mam Intel core 2 duo E6750 (teda myslim, nejsem teď doma..) každopádně tu grafiku chci už jen kvůli tý ceně (vánoce..) a spolužák mi říkal, že je o hodně lepší jak ta nvidia co sem měl předtim, nevíš co je na tom pravdy? :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 26. pro 2010 16:15:43 

Lepsi je, ale necekej zazraky . Je to low endova karta a novy hry na tom pudou spatne.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 69 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina