MaHi píše:
...A dál ?
mam na stole veceri ale vase posty mi fakt nedali a musim sem neco napsat.
Morrow hraje za zerga uplne uzasne videl jsem jeho osm her a hraje stim zergem jeste lip jak s terranem
staci se podivat na jeho posledni hry se strelokem (kterej byl mimochodem jeden z top hracu). totalne ho rozesral v zadny hre nemel sebemensi sanci a bylo to jen cekani jeho styl je ja si zaberu celou mapu tobe necham jen natural a jak si pujdes pro treti vzdycky ti ji rozbiju tim padem vedel ze ho proste nemuze terran nikdy premasit kazdej terranuv pokus o nejakej harass ho stal vzdycky vsechno. komplet vysadek , tanky cokoliv postavil tak on to proste zabil a dal si makroval neutocil pozabiral si celou mapu creep mel vsude az k terranovi a pockal si az si terran pujde pro treti expu.
k tomu steppes of war , komentator tam na zacatku jasne rikal ze tohle je favourite zerg map sice to nechapu ale slysel jsem to uz vickrat.
Podle praleva neni kreativita poslat vic dronu proti mene scv-ckam. drony ktery se sami muzou healovat a vzdalenost k souperi je mala, na tyhle mape morrow chodil all in s terranem a proste si vymakal nacasovani protoze terrana zna a vi kdy ma kolik scv tak aby ho proste zabil (mel toho vic + lepsi mikro).
K tem T3 jednotkam tak je to jednoduche nemyslel jsem to tak ze BC neowne samostatne carriera ale tka ze BC nepuzijes na nic jinyho protoze proste staci par stalkeru a losnes nekolik tisic za BC cka , thor je to same oboje je massive a armored a toss ma na vsechny tyhle hracky bonusy. Tedka protoss ma colossi ktere pouzije na kterejkoliv match up , ktery se spatne counteruji (ani jsou tu vikingy a podobne) ale jak jsme nekolikrat videli staci par stalkeru. dale ma HT ty taky hojne pouziva no a naposled zmineny carriery ty jsem tak casto nevidel nicmene jde o to ze terran ma sice v 1x1 lepsi BC nebo thora tak i presto to nevyuzije protoze proste od te doby co BC nerfli jsou slabi jak na zem tak na vzduch. proto terran pouziva T1 unity protoze stavet T3 zkoumat pro ne vsechny jsou proste vyhozeny mineraly a gas pak se nedivte ze terran stavi jen T1 na tosse kdyz ostatni je nepouzitelny.
Tedka co se tyce Mule nekdo (pralev ?) tu psal ze chce argument ze nejsou OP je to jednoduchy mula mas od zacatku hry stejne jako spwn larva nebo chronoboost a s pribyvajicima zakladnama , expama mas jich vic - souhlas. Tak se ciste zamer na to ze vsechny rasy nemaji vyuzit svoji energii jenom na ekonomiku ale kazda to ma mit na neco jineho , chronoboost od zacatku dokonce vyuzijes na urychleni vyroby i vyzkumu coz se hodi ne ? ke konci chronoboostnout hromadu vyroben a mit za par sekund armadu. spawn larva pises ze ke konci mule ownuji ale co kdyz mas 4 hatcherky a hromadu larev neni to take vyhoda ? ke konci jak pises se otroci nestaveji tak to zerg ciste vyuzije na produkci neni toz pravda ? v tu chvili ma silenou produkcni vyhodu a v ty chvili vetsinou konci hra protoze ma i dost ineralu na to aby tu armadu vyrobil viz morrow vs strelok kde morrow na konci vzdycky vse poslal znicit terranovi bazi a obnovil to za par sekund. terran za prve musi vyuzivat energii i na skan coz se hlavne ke konci hodne pouziva je hodne energie tak se skenuje a za dalsi proste ma ty muly aby mu dali mineralovou injekci. zerg ma bonus na vyrobu diky larvam a to velkej , terran ma bonus na prijem velkej a toss ma kombinaci vyzkum, vyroba produkce. me prijde ze ty porad nechapes ze tonemaji mit vsechny rasy stejne. pokud by mel mit zerg stejnou vec jako terran tak by to bylo nehratelne protoze zerg ma prirozene vic exp tudiz vic muli a proste nehratelne . takhle ma kazdej vyhodu v necem jinem osobne se mi nejvic libi chronoboost a klidne bych to vymenil , ale udelali to takhle a je to logicke proc to tak je. taky si myslim ze maji mule proste proto ze v pripade ztraty scv-cek nemaji takovou moznost jako jini je rychle obnovit .
jeste pridam zbyle hry morrow vs strelok abyste nerekli ze dve hry (vlastovky) jaro nedelaji tak si snim vytrel prdel hnedka nekolikrat cemuz nerikam nahoda
http://sc2casts.com/cast1780-MorroW-vs- ... Cup-Finals