StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 07. črc 2025 19:31:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 45  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Terran je OP!!!!!
PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 18:11:38 

Nevím, já se o něj nějak speciálně nezajímám. Jen sem ted nedávno viděl tuto sérii. Asi se ještě po něčem kouknu až bude čas.

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 18:23:59 

A že BC su "oničom". :))

http://www.youtube.com/watch?v=ZyMWrKE5Obw

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 18:28:08 

Ja vobec nebudem riesit ci je terran op alebo nie mne je to fuk ja si hru uzivam taka aka je a myslim ze chlapci z blizzardu vedia lepsie kto je OP a co vylepsit. Ja hram rasu ktora sa mi najviac paci cize zerg a hram fun :D :D takze ma nezaujima ci je niekto OP a myslim ze to nie je v tom ci je nejaka rasa OP ale o tom ake skusenosti ma hrac ved dimaga posudte sami a tak isto morrow je tiez uz super zerg ved on hra lepsie za zergy jak za terrany :D a som rad ked vydim na turnajoch aj zergov nelen furt terran,terran,terran ved pozrite intel extreme masters sami terrani a jeden protoss lol :D .HEH co dodat ked ma raz budu srat terrani tak aj ja daco napisem :D jj a este nieco nema niekto tuto verziu starcraftu
http://www.progamingshop.sk/starcraft-s ... p-277.html ak ano neviete ci tam je cesky manual ??

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 18:42:28 

MaHi píše:
...A dál ?

* 1st place, GamerTV Swedish Tournament Pilot
* 1st place, Go4SC2 Cup #32
* 1st place, IEM Season V - Global Challenge Cologne
* 2nd place, Inferno Online SC2 Cup 1
* 1st place, ESL Viking Cup #6
* 1st place, ESL Viking Cup #7
* 1st place, ZOTAC Cup #18
* 1st place, Open Wolf Cup #6

Snad ti to stačí.
Ale zajímalo by mě co si vyhrál ty? (snad to nevyzní moc konfrontačně když jsem jen lama v silvru... :? )

ID: #371
Kdo chcete, ozvěte se, zahraju si s kymkoliv

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 18:49:33 

Jenže to hrál jako Terran.

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 18:58:02 
 ICQ  Profil

No já to nechtěl psát ať si někdo zůstane v iluzi, ale když užs to nakousl :D :D :D

Každopádně nevím proč mně srovnáváš s jakýmkoliv sponzorovaným "progamerem"... Já tu hru hraju tak hodinu denně ( a to jen když se zadaří a jde mi můj super internet... Hraju to na 4 roky starém notebooku s FPS 9-15 s pingem kolem 200 a nonstop lagama... Takže asi tak...
A pořád nevím o co se tu snažíš? Jestli se mně snažíš jakože vysolit, tak si prosimtě srovnej fakta a pak machruj ( a pořád platí, že by ses měl radši zaměřit na sebe než na druhé )

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 19:12:01 

Pralev píše:
Jenže to hrál jako Terran.

Ok , dostals mě :oops:

MaHi: radši už nic. Byl jsem přetlačen tvojemi argumenty.
Myslim že konči v tomhle threadu, už sem ze sebe udělal dost velkýho idiota :lol:

ID: #371
Kdo chcete, ozvěte se, zahraju si s kymkoliv

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 20:03:14 

:) jen tak mimo téma, jakej je váš názor na připojení DT k armádě proti MMM? hraju lamskou ligu, takže tam nemají ravena teď jsem toho terana zlomil až za 56 minut(MMM+tanky) a docela se mi vyplatilo udělat pár těch DT.. jo a věc druhá, když se mu probiju do mainu po čem jít jako první aby to bylo co nejvíc znát? neměl jsem tam moc času, a když jsem tam byl nevěděl jsem co hlavně ničit(všechno bylo vytěžíno).. jo a věc třetí, střílet prvně po medivacích, nebo jít po pěchotě? díky za rady

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 20:17:36 

Jonas píše:
:) jen tak mimo téma, jakej je váš názor na připojení DT k armádě proti MMM? hraju lamskou ligu, takže tam nemají ravena teď jsem toho terana zlomil až za 56 minut(MMM+tanky) a docela se mi vyplatilo udělat pár těch DT.. jo a věc druhá, když se mu probiju do mainu po čem jít jako první aby to bylo co nejvíc znát? neměl jsem tam moc času, a když jsem tam byl nevěděl jsem co hlavně ničit(všechno bylo vytěžíno).. jo a věc třetí, střílet prvně po medivacích, nebo jít po pěchotě? díky za rady

DT u armády jsou dobrá volba když máš slabší armádu a soupeř nemá detektor, v nižších ligách si toho soupeř všimne většinou až ti pobije vše ostatní.

Když se probiješ do mainu a víš že nevyhraješ s tím co máš a nestihneš ani dotáhnout posily tak je pár možností:
1)stáhni se a postav více armády, budeš mít převahu
2)znič co nejvíce workerů a pokud ještě něco budeš mít a můžeš zdrhnout bez velkých ztrát tak uteč

S těmi medivaci záleží na situaci, můžeš je třeba zničit feedbackem od HT, ale to ty asi nepoužiješ.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. pro 2010 23:16:24 

MaHi píše:
...A dál ?

mam na stole veceri ale vase posty mi fakt nedali a musim sem neco napsat.

Morrow hraje za zerga uplne uzasne videl jsem jeho osm her a hraje stim zergem jeste lip jak s terranem

staci se podivat na jeho posledni hry se strelokem (kterej byl mimochodem jeden z top hracu). totalne ho rozesral v zadny hre nemel sebemensi sanci a bylo to jen cekani jeho styl je ja si zaberu celou mapu tobe necham jen natural a jak si pujdes pro treti vzdycky ti ji rozbiju tim padem vedel ze ho proste nemuze terran nikdy premasit kazdej terranuv pokus o nejakej harass ho stal vzdycky vsechno. komplet vysadek , tanky cokoliv postavil tak on to proste zabil a dal si makroval neutocil pozabiral si celou mapu creep mel vsude az k terranovi a pockal si az si terran pujde pro treti expu.

k tomu steppes of war , komentator tam na zacatku jasne rikal ze tohle je favourite zerg map sice to nechapu ale slysel jsem to uz vickrat.
Podle praleva neni kreativita poslat vic dronu proti mene scv-ckam. drony ktery se sami muzou healovat a vzdalenost k souperi je mala, na tyhle mape morrow chodil all in s terranem a proste si vymakal nacasovani protoze terrana zna a vi kdy ma kolik scv tak aby ho proste zabil (mel toho vic + lepsi mikro).

K tem T3 jednotkam tak je to jednoduche nemyslel jsem to tak ze BC neowne samostatne carriera ale tka ze BC nepuzijes na nic jinyho protoze proste staci par stalkeru a losnes nekolik tisic za BC cka , thor je to same oboje je massive a armored a toss ma na vsechny tyhle hracky bonusy. Tedka protoss ma colossi ktere pouzije na kterejkoliv match up , ktery se spatne counteruji (ani jsou tu vikingy a podobne) ale jak jsme nekolikrat videli staci par stalkeru. dale ma HT ty taky hojne pouziva no a naposled zmineny carriery ty jsem tak casto nevidel nicmene jde o to ze terran ma sice v 1x1 lepsi BC nebo thora tak i presto to nevyuzije protoze proste od te doby co BC nerfli jsou slabi jak na zem tak na vzduch. proto terran pouziva T1 unity protoze stavet T3 zkoumat pro ne vsechny jsou proste vyhozeny mineraly a gas pak se nedivte ze terran stavi jen T1 na tosse kdyz ostatni je nepouzitelny.

Tedka co se tyce Mule nekdo (pralev ?) tu psal ze chce argument ze nejsou OP je to jednoduchy mula mas od zacatku hry stejne jako spwn larva nebo chronoboost a s pribyvajicima zakladnama , expama mas jich vic - souhlas. Tak se ciste zamer na to ze vsechny rasy nemaji vyuzit svoji energii jenom na ekonomiku ale kazda to ma mit na neco jineho , chronoboost od zacatku dokonce vyuzijes na urychleni vyroby i vyzkumu coz se hodi ne ? ke konci chronoboostnout hromadu vyroben a mit za par sekund armadu. spawn larva pises ze ke konci mule ownuji ale co kdyz mas 4 hatcherky a hromadu larev neni to take vyhoda ? ke konci jak pises se otroci nestaveji tak to zerg ciste vyuzije na produkci neni toz pravda ? v tu chvili ma silenou produkcni vyhodu a v ty chvili vetsinou konci hra protoze ma i dost ineralu na to aby tu armadu vyrobil viz morrow vs strelok kde morrow na konci vzdycky vse poslal znicit terranovi bazi a obnovil to za par sekund. terran za prve musi vyuzivat energii i na skan coz se hlavne ke konci hodne pouziva je hodne energie tak se skenuje a za dalsi proste ma ty muly aby mu dali mineralovou injekci. zerg ma bonus na vyrobu diky larvam a to velkej , terran ma bonus na prijem velkej a toss ma kombinaci vyzkum, vyroba produkce. me prijde ze ty porad nechapes ze tonemaji mit vsechny rasy stejne. pokud by mel mit zerg stejnou vec jako terran tak by to bylo nehratelne protoze zerg ma prirozene vic exp tudiz vic muli a proste nehratelne . takhle ma kazdej vyhodu v necem jinem osobne se mi nejvic libi chronoboost a klidne bych to vymenil , ale udelali to takhle a je to logicke proc to tak je. taky si myslim ze maji mule proste proto ze v pripade ztraty scv-cek nemaji takovou moznost jako jini je rychle obnovit .

jeste pridam zbyle hry morrow vs strelok abyste nerekli ze dve hry (vlastovky) jaro nedelaji tak si snim vytrel prdel hnedka nekolikrat cemuz nerikam nahoda http://sc2casts.com/cast1780-MorroW-vs- ... Cup-Finals

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 45  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina