StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 10. črc 2025 22:56:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 154  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nekonečný příběh
PříspěvekNapsal: pát 05. říj 2007 22:08:54 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

(lol zase jiný obrázek... no asi jsem tomu napomohl ale abych řekl pravdu první se mi líbil nejvíc :) každopádně TENTO je taky good...

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 07. říj 2007 21:27:29 

ASS_Sasin píše:

Kain ve svých vizích najednou uslyšel nějaký šepot: "Nes ..í. š se ... ne .chat j.n..k jsi ztr..en sn...ží se ..ě znič.it ... musí si .. vzpo .. enout on.. i js ..u. tví př..át .. lé ...

//ták je to tu! Chvíli to trvalo, napsal jsem to až teď, tak se omlouvám a enjoy.//

Kain tomu šepotu nerozuměl, ale měl pocit, že by měl poslouchat. Šepot sílil a jakoby přicházel z více stran. Nesrozumitelná slova se Kainovi odrážela v mysli.
Líbezná hudba se pozvolna měnila v nelidské pištění, křik a drásavý zvuk jako když drápy přejíždí po kovové zdi. Obrazy se hroutily v černý oheň z něhož vytékala krev, která dostávala tvar zmučených duší, hladově se natahující ke Kainovi a volající jeho jméno.

Kerilen stále stál s rukou nataženou ke Kainovi. Živá tkáň zmizela do nemrtvé slupky a vytvořila tak velice působivý obraz.
„Je čas jít příteli.“ , pravil přátelsky Kerilen.
Kain v rytířském pokleku pomalu vstával. Podával svou ruku Kerilenovi, který na ni dychtivě čekal. Jeho oči ho prozradili.
“Ano. Ano! Jen pojď. Ukážu ti cestu, která tě obdaří neomezenou mocí!“ , zvolal Kerilen.
“Staneš se mým nejsilnějším otrokem!“
Kain stále jako zhypnotizovaný pomalu natahoval ruku ke Kerilenovi dlani. Bříška prstů se blížila. Takřka se dotýkala.
Pak se ale stalo něco co Kerilen nečekal. Když byla Kainova ruka takřka na sevření, Kain prudkým pohybem chytl Kerilena za zápěstí, škubnul s ním směrem k sobě a vrazil mu čepel Lilithiny slzy horizontálně do obličeje. Kerilen začal řvát.
“Víš…starý příteli,“ , odděloval pomalu Kain slova a zatlačil víc čepel do Kerilenova obličeje „asi Tě zklamu. Já nebudu tvým otrokem. Ne. Naopak! To Ty budeš sloužit matičce Smrti navěky!“, s těmito slovy Kain zabodnutou zbraň jedním škubnutím vysekl Kerilenovi z tváře a druhou ranou oddělil jeho hlavu od těla.
Kerilenovo tělo padlo na kolena a začalo se roztékat. Temná tekutina se sykotem vpíjela do země. Jeho plášť se měnil v prach, který v úhledné spirále mířil k rozbouřené obloze.
Za chvíli bylo po všem. Bolest ve spánku pomalu ochabovala. Kain prohledal místo, kde ještě před chvílí stál jeho nepřítel. Nenašel nic. Jen nějaký kus drahokamu na řetízku. Dole byl zašpičatělí a nahoře byl vyryt pentagram.
Opět zahřmělo. Blesk rozsekl nebe a spustil se mohutný déšť.
Kain si nasadil řetízek na krk a pokračoval směrem k paláci. Přivítaly ho tři mohutné dveře.
Bez váhaní jedny otevřel a vstoupil dovnitř. Podlahu zdobil obří pentagram a stěny byly zdobeny zvláštními runami.
Kain z toho to místa cítil zlo.
Velké zlo.
Dveře se nečekaně zabouchly a runy začaly pulzovat. Kain pevněji stiskl kosu s podobiznou své milované.
Runy přestaly a běle se rozzářily. Každá začala chrlit černá pírka. Ta se nejprve jen tak vznášela ve vzduchu, ale po chvíli mířila ke středu pentagramu. Runy nepřestávaly chrlit a pírek bylo víc a víc.
Před Kainem se zhmotňovala postava. Vypadala jako by byla zabalena do černých křídel. Příval peří ustal. Kain udělal krok směrem k neznámému. Z blízka vypadal jako by měl křídlo jen jedno. Kain se zarazil. Srdce začalo bušit a Kainovi přejel mráz po zádech.
Křídlo se jako by zavlnilo a odkrylo svého nositele. Před Kainem stála bledá postava. Byl to muž oblečený v koženém obleku, na ramenou kovové chrániče. V ruce třímal nepřiměřeně dlouhou katanu. Do obličeje padl pramen býlích vlasů. Přesně takových jaký měl Kain.
Muž pohlédl na Kaina a usmál se. „Rád tě opět vidím Kaine.“
Kain stál jako přimrzlý. Stačil jen zašeptat, „Otče…“

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 09. říj 2007 13:35:09 
 ICQ  Profil

Mezitím v SNH:

Johny, Killer a ASS_Sasin běželi k místnosti s bombou která měla za 5 minut vybuchnout. Běžely podle značek které je měli navézt do centra s mapami, které jak doufali, je doufali je dovedou k bombě. Když po 2 minutách doběhli k terminálu narazily tam na mariňáky a bandu vědátorů. "To jsou oni, zabte je!!" zařval jeden z mariňáků. "A sakra. Kryjte se hoši. Začíná rodeo." zvolal ASS_Sasin.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 09. říj 2007 14:04:18 

(10 minut před tím u mého bezvládného těla)

Míhal jsem se časem i prostorem... Nebylo žádné nahoře dole nic, jen hvězdy a planety které okol mne lítali. Zjistil jsem že ani nemám žádné tělo, vlastně já letím kolem planet, na kterých jsou vypělé civilizace, nebo naopak naprosto pusté spoečnou činností, někde je civilizace na vrcholu, někde jsou neúprosné války. najednou jsem začal zpomalovat, před jednou z těch planet, byla to planeta která byla zničena nějakým žárem, byla totiž poseta četnými krátery, místo kde původně byli nekonečné oceány byla jen vyprahlá pustina, ta planeta... vypadala jako ta která byla zničena ČERNOU CESTOU ale nebyla to maje domovská planeta, nemohla být neboť ta se rozpadla úplně.
Směr mého pohybu se nyní změnil a letěl jsem přímo na ni, okolo se míhali mraky, většina z nich černých a obrovské Iontové bouře. v dálce se dokonce něco pohybovalo. jenže nebyl čas si to prohlédnout. řítil jsem se stále k zemi. pořád níž, níž. už jsem myslel že do ní narazím jenže, PROBUĎ SE! vylekaně jsem se zvedl a ohlédl se okolo byl jsem v nějaké budově, okolo zněly sirény a ženský hlas z rozhlasu pravil: "10 minut do autodestrukce, prosím urychleně opusťte budovu nebo zastavte odpočet v hlavním centru" Všichni okolo mně ustoupily jakmile jsem se zvedl. cítil jsem se, slabý. "Musíme vyrazit " prohlásil jsem. Žena která držela v ruce injekční stříkačku, poloprázdnou ke mně přistoupila: v tomhle stavu nikam nesmíte, zabilo by vás to!"
Z posledních sil které mi zbyli ve tváři jsem se usmál: "Heh, no myslím že jaderné nálože umístěné zde k autodestrukci nás zabijou spolehlivěji, musíme jít..." Ve skutečnosti jsem nevěděl co přesně jsou zde za nálože, ale nejčastěji se k ničení základen používali tyto, které měli dost velký dosah na ničení i těch největších základen, a zbytek co nezničil výbuch kontaminoval jaderný odpad takže bylo i několik stovek let nevhodné se přibližovat k vybuchlým základnám. Na lodi ve které jsem utekl ze své rodné planety byli naloženy příručky o všech možných zbraních nasí i ostatních civilizací, takže si dokážete představit čím jsem vyplňoval dlouhé chvíle... (mimochodem tohle píšu pro vysvětlenou neříkám vám to takže nevíte, že se ve zbraních vyznám, já jen tak aby nedošlo k omylu)

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 10. říj 2007 13:57:18 

Zpátky ke Kainovi

Ale vždyt ty máš být mrtvý! Koktal Kain a stále koukal na svého otce. Ne nikdy jsem mrtvý nebyl. Odpověděl. Ale vyděl jsem tvé tělo také jsem tě pohřbil. Řekl Kain a z oka mu začala vytékat slza. Ano to sis taky měl myslet ale ... svou větu už nedokončil protože drahokam co měl Kain pověšený na krku náhle začal svítit a pulzovat, a Kainovi se do mysli začaly drát nějaká slova: Je to p... dej si poz...! A než si Kain uvědomil co se děje. Jeho otci se najednou v ruce začalo něco formovat. Kain si všiml že to je palcát ale byl jako přimražený, dostal obrovskou ránu do břicha až odletěl na druhý konec místnosti. Drahokam stále pulzoval víc a víc a najednou přestal. Runy v místnosti a i na drahokamu se rozžhavili do běla a kolem Kaina se najednou začala vytvářet nějaká bariéra, když byla hotová tak ke Kainovy zrovna došel jeho otec.
//Doufám že je to takhle dobrý a zbytek už dokonči ty protože mě nenapadá jak bych mohl pokračovat//

Naposledy upravil killer.exe dne pát 26. říj 2007 9:36:40, celkově upraveno 5

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 10. říj 2007 21:44:49 

(tohle je zpráva pro ostatní, myslím že by se k nám měl taky někdo zapojit, přece jenom tady píšeme pravidelně jen 4-5 osob a určitě ze všech návštěvníků by taky někdo dokázal něco vymyslet.. no nestydte se :) )

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 11. říj 2007 19:36:39 

to jo no chtělo by to další lidi

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 05. lis 2007 17:21:50 

Epilog

Argothiel pomalu přešel k postavě stojící uprostřed místnosti. Jeho pelichající křídla za sebou nechávala mrtvá peříčka. Odhrnul si své černé obsidiánové vlasy z obličeje a objal Letheriel něžně kolem pasu. Ta si dál hrála se svým černým orbem z něhož vycházela magická síla, ze které bylo cítit temnota a zlo. Argothiel se zadíval na stěnu, kde tajemná koule vrhala fialové obrazy. Políbil Paní Černého orbu na tvář a sotva slyšitelně jí zašeptal, "Je čas."
Letheriel mlčky přikývla. Vytáhla svůj runový nůž a zabodla jej do levitujícího orbu. Ten náhle začal nelidsky vřískat. Fialové obrazy se změnily v rudé...

Johny a Killer si všimli, že ASS_Sasin se dostal opět ze své nevolnosti. Ten se na ně ustaraně podíval. "Něco se změnilo. Ošklivě se změnilo...a mám strach ptát se co." Johny nevěřil vlastním uším. Tedy spíše nevěřil vlastním očím. Hleděl na ASS_Sasinovu ustaranou tvář. Takovou beznaděj ještě u něho neviděl.
Killer sebou škubl až lehce šťouchl do Johnyho.
"Co to sakra teď děláš? Máme, kur*a nejvyšší čas odsud vypadnout!"
"Sklapni a poslouchej!", obořil se na něj Killer
"Co...?". chtěl se zeptat, ale pak si toho všiml. Ten hlas. Strojový hlas, který odpočítával. Ne minuty jak by měl. Ale už jen sekundy.
A bylo jich málo.
Zatraceně málo...
10...
9...
8...
7...
Všichni na sebe pohlédli. Alice, které tekly slzy držela brečící holčičku pevně v náruči. Hladila její havraní vlasy...
6...
5...
4...
Johny a Killer přistoupili k sedícímu ASS_Sinovi. Přátelsky se objali. Nebylo co říct. Nebyl důvod cokoliv říct
3...
2...
1...

Orb přeměnil obraz na krajinu posetou troskami domů. A pak se ukázal výbuch. Ohromné množství zeminy a prachu na vteřinu pokrylo oblohu a rozneslo se všude po okolní krajině. Jen palác tyčící se vysoko byl takřka ušetřen.
Letheriel něžně hladila rukojeť zabodlého nože. Usmála se a zarazila nůž hlouběji do koule. Další hlasitý projev agónie orbu...

Bariéra mezi Kainem a jeho otcem zmizela. Kain stále měl ještě rozostřený zrak. Snad tím nárazem. Snad slzami. A možná, že obojím.
Sephiroth odhodil palcát a oběma rukama sevřel svou katanu. Vyrazil.
Kain nahmatal Lilithinu slzu a sekl do prázdna.
Připravený Sephiroth ránu lehce vykryl a udeřil na Kaina bleskovým výpadem, ten ale útok stačil ještě odrazit koncem své kosy.
"Ale, ale synu.", pravil pobaveně Sephiroth, "Přece by si neuhodil vlastního otce!", zašklebil se.
Kainovi se částečně vrátil zrak. "Vlastního otce ne.", pravil udýchaně, "Ale tebe...tebe ty démone, s chutí!"Sephiroth zavrčel a pustil se střemhlav dolů na Kaina. Ten se chystal uskočit a zaujal obranné držení své zbraně. Vzduch prosekl zvuk letící katany.
Kain ucítil pálivou bolest v hrudi. Katana prošla skrz a přibyla ho k podlaze. Vyplivl krev, která mu obarvila jeho bílé rty. Přestával vnímat, hlava se točila vše se zdálo jako by se vzdalovalo. Naposled se podíval na sošku Lilith. "Jdu za tebou lásko...", zašeptal a z posledních sil hodil kosu vstříc černému fleku. Svištivý zvuk zakončený čvachtavou ránou a kapky tekutiny na jeho těle mu dali na srozuměnou, že našla svůj cíl. Pak se už jen ozvalo žuchnutí s cinkotem. Bylo po všem.
Bolest mizela. Světlo mizelo. Jen temnota opět přišla a známí hlas v jeho hlavě, "...tak mi řekni lásko, kdo jsem?"
Kain se jen usmál a políbil ty známé rty.
Chrám se začal hroutit.
Za několik chvil zbyla jen torza zdí a na podlaze ležela těla dvou mužů...

Lehterielin orb dále odhalil ležící zohavenou mrtvolu, která kdysi mohla být tělem protosse.
Argothiel se pousmál, jen jeho maska chránila toto tajemství. Pomalu se otočil a kráčel pryč, nechávajíc za sebou padající mrtvá pírka.
Letheriel vyndala nůž z orbu. Prasklina se pomalinku začala zacelovat. Mezitím z magické koule vylétlo 6 světýlek. Letheriel se na ně s úsměvem podívala. Mávla nad nimi svou rukou a udělal ve vzduchu několik obrazců. V tu chvíli se světýlka rozplynula a jen vyšší síly ví co s dušemi našich hrdinů bylo dál...

...pro ilustraci:
Letheriel
Obrázek

...zde bych chtěl poděkovat všem těm, kteří se s láskou a pílí věnovali tomuto příběhu. Bylo mi ctí prožívat osudy našich hrdinů s vámi všemi. Byl to vzrušující a neopakovatelný zážitek. Ještě jednou děkuji
Váš
Kain de Amedha

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 06. lis 2007 8:44:47 
 ICQ  Profil

//Pěknej konec. Škoda že nepokračuje. Ten Epilog se ti povedl Kaine, fakt hezky.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 07. lis 2007 16:09:57 

Potlesk. Kaine,tohle se ti opravdu povedlo.Doufám,že jednou to bude pokračovat.PS:Já mám přesnou představu,co se se mnou stalo.

http://ankarlant.myminicity.com/

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 154  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina