Ahoj
Jsem rád, že je můj thread stále naživu ( i když zaplňen názory silver/gold hráčů, což bylo přesně to, co jsem nechtěl
)...
O managmentu larev jsem psal v prvním díle - ale rozebíral jsem tam pouze minimap metodu a 55V click 66V click metodu... Za sebe můžu říct, že doteď používám druhou jmenovanou a už mi to nedělá moc problémy ( holt s časem se skill zvětšuje
)
Možná by bylo fajn, kdyby admini hodili všechny 3 díly příručky jako stick thread tudíž by nebyl takový problém to dohledat... Ale nechám to na jejich vůli a názoru
Jinak možná se ptáte proč zatím nevyšel další díl. Odpověď je snadná, chystá se Patch 1.2 který dle mého názoru docela zamícha metagame ZvP, kterému jsem se chtěl v následující kapitole věnovat, takže čekám co a jak
Až budu mít v novém patchi odehrané nějáké hry tak něco sepíšu
Jinak samozřejmě se změnila i metagame ZvT, ale není to nic tak drastického. Spousta lidí brečí, že 14 hatch není nadále bezpečná, ale já si stojím za tím, že je to nadále nejlepší opening proti Terranovi!!!! Správně zahraná Vám dá nejlepší šanci ubránit 2rax Allin a dá Vám možnost se srovnat ekonomicky s Terranem i když svůj rush stáhne...
Peace vy bando hipíků