StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 08. črc 2025 6:50:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 45  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Terran je OP!!!!!
PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 10:53:11 

Osobne ? Nemám nahratých vôbec ani zdaleka tolko hier ako tu niekto ale sledujem matche v tych vyšších urovniach. Môj postoj ? Hlavny problém ako tu už niekto niekde na fore písal je v mapách (ktoré naozaj niekedy nahrávaju tossom alebo terranom). To, že sa za Terrana hrá jednoducho ľahšie (ako za Z) je vec druhá. 8-) :lol:

Páči sa mi ako tu niekto odsudzuje na základe hier ľudí. Len sa na tom smejem, nakoľko ich hodnota prispevku klesá ešte nižšie ako hodnota prispievateľa, čo napíše svoj názor bez ohľadu na to aku hrá rasu. Táto hra je aj pre všetkých hračov a nie len pre top špičku. ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 10:56:02 

a kdyz uz jsme u toho... ukaz mi praleve neakej clanek kde whitera socke demuslim nebo korejska spicka jako nexgenius cool atd mluvi o imbe... dekuji

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 10:59:58 

Budzogan píše:
Osobne ? Nemám nahratých vôbec ani zdaleka tolko hier ako tu niekto ale sledujem matche v tych vyšších urovniach. Môj postoj ? Hlavny problém ako tu už niekto niekde na fore písal je v mapách (ktoré naozaj niekedy nahrávaju tossom alebo terranom). To, že sa za Terrana hrá jednoducho ľahšie (ako za Z) je vec druhá. 8-) :lol:

Páči sa mi ako tu niekto odsudzuje na základe hier ľudí. Len sa na tom smejem, nakoľko ich hodnota prispevku klesá ešte nižšie ako hodnota prispievateľa, čo napíše svoj názor bez ohľadu na to aku hrá rasu. Táto hra je aj pre všetkých hračov a nie len pre top špičku. ;)

Tad jde to o to, ze pralev tu rozebira spoustu veci, ale ono to je pak jina praxe .... Zkuste 2 rax proti fast expe zerga, to je napul all in, staci se podivat jak to Boxer neumikroval a nestea potom vyhral (a to je boxer asi hrac s nejlepsim mikrem na svete momentalne) :) Je to silne, ale myslim si, ze na to clovek potrebuje opravdu kvalitni mikro.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 11:02:11 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

teqini píše:
koukni na tohle.... http://sc2casts.com/cast1775-ret-vs-Wac ... ame-Ladder tohle mi neprijde jako ze jsou ultry na nic... a to ze kdyz se zerg rozjede ma neustale 200/200 je normlani? Ja nevim, ale pokud se rozbijou dve armaday TvZ tak zerk ma do 15 sekund zase 200/200 to terran nema nikdy :) ale to neni o OP to je tom jak zerg funguje

Tyvole, tohle mi nedelej, z tyhle hry se mi udelalo spatne :x
zerg mel pulku mapy, kde si v klidu tezil a terran jel v podstate jen na 3 bazich (+chvilku mel gold), tak bylo celkem jasny, ze ho Z premassi...
Jeste k ty hre, sice je to makro hra, coz je typ her, ktery mam rad, ale tohle byla fakt desna nuda (ze strany terrana), terran to tu kempi k smrti, vsude turretky a jedinej jeho pokus neco udelat je ten jeden smesnej drop a doufa, ze toho zerga proste ukempi, coz se bohuzel terranum casto stava... Zerg se tu snazi harrasit mutama, zkousi nydusy atd.
A pak terrani tvrdej, ze je zerg premakruje a ze je imba...

teqini píše:
ale fakt me dostava, ze terran je OP protoze tohle a tohle, ale to ze 4 HT rozbijou celou armadu neni op :D Mne je nejak jedno co je OP a co neni, hraju si protoze me to bavi a to by jste meli taky a ne se vymlouvat, na OP neco kdyz ani jeden z vas nehrajete jako progamer (takze prohravate diky chybam nebo, ze je protihrac lepsi)... Pralev se to tu snazi aspon nejak logicky dokazat a treba i spocitat kde neco neladi(respektuju ho, ale precejenom by toho mel vice nahrat, nebot teorie a praxe je jina), ale ostatni jste jen jak ovce co jdou se stadem a vlastne nic jineho nedelate, nez si tu vylivate zlost, ze vas dostal terran...

jsem ovce, co jde se stadem? Ja nebrecim, ze me dostal terran, donedavna jsem hral random + ted cca 2 tydny hraju na ladderu sam terrany... Proc taky ne, kdyz s tim (bez jakychkoliv cheesu) dokazu porazit hrace, co jsou v zebricku o hodne nademnou (treba i o 1000 bodu)?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 11:54:49 

Citace:
jsem ovce, co jde se stadem? Ja nebrecim, ze me dostal terran, donedavna jsem hral random + ted cca 2 tydny hraju na ladderu sam terrany... Proc taky ne, kdyz s tim (bez jakychkoliv cheesu) dokazu porazit hrace, co jsou v zebricku o hodne nademnou (treba i o 1000 bodu)?

ukaz mi rep kde das 2700 hrace pls...

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 12:02:40 

Robinn píše:
Caute chalani. (A samozrejme aj damy, ak sa tu nachadzaju). Aj ja by som chcel prispiet do tejto diskusie. Zaujima ma Vas nazor na tuto konkretnu vec.

Som terran a dost ma to serie typ prispevkov, ze terran ma toto, a tamto a este aj to. Jednoducho kazda rasa ma nieco.
Ale aby som sa dostal k veci - budovanie stavieb. Ani mi nejde o cas, ktory SCV stravi pri stavbe, aj ked aj to je income lost. ALE - ako je stavajuce SCV pri stavbe zranitelne!!! A ako sa tym predlzi budovanie danej stavby!!! Citit do hlavne v zaciatkoch.

Priklad: Minule mi jeden prottos prisiel a dal stavat na oboch plynoch rafinerku. Nebolo to nic hrozne ale pekne ma to zdrzalo. Co som mohol ako terran robit??? - NIC. A Zerg je v tom velmi podobny.

A mam takuto moznost otravovania ja - Terran? Ano mam ale ani zdaleka tak efektivnu, lebo mi proste pojdu po SCV a je po otravovani. To je tiez jeden priklad, preco to aj terrani maju tazke.

Inac pozdravujem Vas vsetkych a som rad, ze aj u nas (rozumej CR a SR) je celkom slusna komunita starcraftu.

Caute.

Nj ale zabrani dvou gasu = 2x75 u tosse, a pokud zerg nestornuje a bere znovu, tak je to 2droni (2*50) + 2*25:-) A 150mineralu je v zacatku hodne (+u zerga netezi dalsi dva droni, takze se da bavit o tom, ze je to az 5 dronu ktere nejsou...)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 12:03:54 

17 stránek za dva dny... tak to mu říkám solidní mentální průjem.

Jen tak dál pánové, bavit se o věci, co má tolik stran a barev, že by i duha zbledla závistí.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 12:14:35 

alieno píše:
Robinn píše:
Caute chalani. (A samozrejme aj damy, ak sa tu nachadzaju). Aj ja by som chcel prispiet do tejto diskusie. Zaujima ma Vas nazor na tuto konkretnu vec.

Som terran a dost ma to serie typ prispevkov, ze terran ma toto, a tamto a este aj to. Jednoducho kazda rasa ma nieco.
Ale aby som sa dostal k veci - budovanie stavieb. Ani mi nejde o cas, ktory SCV stravi pri stavbe, aj ked aj to je income lost. ALE - ako je stavajuce SCV pri stavbe zranitelne!!! A ako sa tym predlzi budovanie danej stavby!!! Citit do hlavne v zaciatkoch.

Priklad: Minule mi jeden prottos prisiel a dal stavat na oboch plynoch rafinerku. Nebolo to nic hrozne ale pekne ma to zdrzalo. Co som mohol ako terran robit??? - NIC. A Zerg je v tom velmi podobny.

A mam takuto moznost otravovania ja - Terran? Ano mam ale ani zdaleka tak efektivnu, lebo mi proste pojdu po SCV a je po otravovani. To je tiez jeden priklad, preco to aj terrani maju tazke.

Inac pozdravujem Vas vsetkych a som rad, ze aj u nas (rozumej CR a SR) je celkom slusna komunita starcraftu.

Caute.

Nj ale zabrani dvou gasu = 2x75 u tosse, a pokud zerg nestornuje a bere znovu, tak je to 2droni (2*50) + 2*25:-) A 150mineralu je v zacatku hodne (+u zerga netezi dalsi dva droni, takze se da bavit o tom, ze je to az 5 dronu ktere nejsou...)

já tam chytil ještě toho proba takže to bylo 200 minerálu(4 proby co u něj doma mohli těžit a je o znát hodně na začátku, takže asi fakt dodělat pár základních jednotek a rychle na něj.. .)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 13:00:59 

Len by som sa chcel vyjadrit k cene obsa co tu sla na strane 14 -
cena vychadza presne 2x obs = 1x raven, co podla mna je fer pomer.
ale hlavne Raven neni scout, je to "len detector"

zergovia maju mobilnu scoutovaciu jednotku - overseera +changeling cize v zasade 2 jednotky

terran nema scouta, ma len scan/ravena ako mobilny detektor, senzor tower nie je zla vec ale je to trocha ina kategoria. Marinak ako scout je taky len preto ze nestoji vela a je lahko nahraditelny (ako zergling u Z, cize nie je to scout, len sa tak pouziva, lebo je vie dat dobry pomer informacia/cena)

P ma idealneho scouta/detectora - jedna jednotka ktora je stavana len na jednu jedinu vec - scouting - a v tom je najlepsia, preto si myslim ze ta cena je tam taka aka je, hlavne kvoli permacloaku, mozno by mohlo byt zaujimave - obs bez cloaku, t.j. len detektor za 100, s kloakou za 50/100 - ze ako by sa vyuzival), P chyba ina jednotka ktora by nahradila marinaka/zerglinga).
Co sa tyka toho jak to bolo... pasivneho map controlu (co neviem presne co sa pod tymto pojmom schovava) ano chyba mu to, ale myslim ze je to hlavne kvoli tomu ze ma najlepsi aktivny scouting a asi najlepsiu schopnost adekvatne reagovat
- warpy/mobilita (teoreticky jedina menej mobilna jednotka je immortal, ktoru toss nevie niekam nawarpovat/priamo prebehnut - colos)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 13:01:18 

To Satik: Obs nad armádou je fajn, ale vydrží tam max do mid game, někdy ani ne a dropy ti moc nekontroluje, vlastně vůbec. U takového terrana je obs nad armádou skoro nepoužitelnej, pokud je trochu pozornější, co si budem vyprávět, ta neviditelnost není 100% pro hráče. :)

To Shibberius: K ravenovi musíš ale taky připočítat jeho výborné ability, jako turrentky, které jsou dobré na haras, point defence drony, který dokáží vyřadit z boje několik stalkerů a samozřejmě seeker misille. To jsou výborné ability všechno a všechny dost účinné. Proto je u něj cena taková jaká je. Obs je oproti tomu opravdu jen taková neviditelná létající proba. :) Na scout je dobrej, ale jen do chvíle než u Z jsou overseeři a u T turretky, což netrvá dlouho, pak cokoli s obsem vyskoutovat, je docela těžký a většinou to končí rychlou ztrátou 50/100 surovin, bez nějakých lepších informací o nepříteli. Btw tu větu o obsovi bez cloacku a jestli by se využíval, beru jako pokus o vtip. ;)

Jinak je fakt, že toss má warp a armáda je dost mobilní, což je oproti T výhoda, oproti Z ani ne, ten si může propojit báze nydusem, když na to příjde.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 45  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina