teqini píše:
koukni na tohle....
http://sc2casts.com/cast1775-ret-vs-Wac ... ame-Ladder tohle mi neprijde jako ze jsou ultry na nic... a to ze kdyz se zerg rozjede ma neustale 200/200 je normlani? Ja nevim, ale pokud se rozbijou dve armaday TvZ tak zerk ma do 15 sekund zase 200/200 to terran nema nikdy

ale to neni o OP to je tom jak zerg funguje
Tyvole, tohle mi nedelej, z tyhle hry se mi udelalo spatne
zerg mel pulku mapy, kde si v klidu tezil a terran jel v podstate jen na 3 bazich (+chvilku mel gold), tak bylo celkem jasny, ze ho Z premassi...
Jeste k ty hre, sice je to makro hra, coz je typ her, ktery mam rad, ale tohle byla fakt desna nuda (ze strany terrana), terran to tu kempi k smrti, vsude turretky a jedinej jeho pokus neco udelat je ten jeden smesnej drop a doufa, ze toho zerga proste ukempi, coz se bohuzel terranum casto stava... Zerg se tu snazi harrasit mutama, zkousi nydusy atd.
A pak terrani tvrdej, ze je zerg premakruje a ze je imba...
teqini píše:
ale fakt me dostava, ze terran je OP protoze tohle a tohle, ale to ze 4 HT rozbijou celou armadu neni op

Mne je nejak jedno co je OP a co neni, hraju si protoze me to bavi a to by jste meli taky a ne se vymlouvat, na OP neco kdyz ani jeden z vas nehrajete jako progamer (takze prohravate diky chybam nebo, ze je protihrac lepsi)... Pralev se to tu snazi aspon nejak logicky dokazat a treba i spocitat kde neco neladi(respektuju ho, ale precejenom by toho mel vice nahrat, nebot teorie a praxe je jina), ale ostatni jste jen jak ovce co jdou se stadem a vlastne nic jineho nedelate, nez si tu vylivate zlost, ze vas dostal terran...
jsem ovce, co jde se stadem? Ja nebrecim, ze me dostal terran, donedavna jsem hral random + ted cca 2 tydny hraju na ladderu sam terrany... Proc taky ne, kdyz s tim (bez jakychkoliv cheesu) dokazu porazit hrace, co jsou v zebricku o hodne nademnou (treba i o 1000 bodu)?