StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 08. črc 2025 11:55:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 45  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Terran je OP!!!!!
PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 11:07:16 

ja sem protos... jen tak btw.. za 2.. kdyby tam bylo 9 zegu nebo 9 protosu a 2 terani tak se zas resi plno for ze protoss je OP... sc2 je nejtezsi hra ktera kdy doposud byla vytvorena na herni styly.. nemuzes to hrat ani jako sc1 a nemuzes to hrat ani jako w3.. sc2 ma svuj styl.. kterej mnoho hracu v zivote nepochopi a pak vznikaji takoveto fora... urcite se bude nevybalancovana strategie dotovat milionama a milionama mesicne.. budou turnaje porad zasebou dokola atd... vsichni tady byste meli zklopit hlavu a jit se ucit jak se to hraje misto breceni

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 11:25:17 

aklain, jenže je tam 9 teranu ne? :)

jinak hrál jsem w3, turnaje samozřejmně byli i když to bylo určitě nevybalancované, například tech na castery za orky, než je zkrouhli tak se tím přejelo snad všechno krom driad.. pak se to poladilo a já jako ork jsem od druhé minuty dostával na prdel od elfu a mass hunteres, kde to bylo téměř nehratelný jakou dobu.. následně jsem za orky jezdil mass wyv a přejelo to taky všechno, než to krouhli.. :) takže argument o tom že se hrajou nějaký turnaje, tak je to vše ok, je absolutní nesmysl..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 11:29:57 
 ICQ  Profil

Jak tady pise ze je ve finale 9 teranu ano je. Ale v korejsky verzi tohoto (bohuzel neznam nazev :[ ) jsou 4 terani 4 zergove a 3 protosove. Navic ted vrcholi taky neco velkyho (opet neznam nazev :[ ) a nejspis to vyhraje nestea co sem vcera slysel na tsku coz je tusim zerg tak asi tolik k obsazeni turnaju =)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 11:36:47 

Terranská nadvláda v Evropě je způsobena špatnou hrou Protossů a Zergů, ne nějakou imbalancí.

A koukam, stihli jste za den zaplnit topic deseti stránkami o úplném hovně. Tleskám

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 11:48:47 

Skica píše:
Terranská nadvláda v Evropě je způsobena špatnou hrou Protossů a Zergů, ne nějakou imbalancí.

A koukam, stihli jste za den zaplnit topic deseti stránkami o úplném hovně. Tleskám

SOUHLASÍM. :D :mrgreen: :lol:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 11:55:37 

To jsou tak úžasná vysvětlení, člověk se musí smát :)

Statisíce lidí hrajících za Zergy a Protossy nepochopily herní styl SC2, proto prohrávají. Desítky Terranů to pochopily a ownují všechny evropské turnaje.

9 z 10 postupujících do playoff jsou sice Terrani, ale to neznamená, že Terrani jsou OP. Kdyby totiž bylo 9 z těch 10 Protossové... eh, jak že to bylo dál? :lol:

No a nakonec můj oblíbený - všichni jste lamky a prd tomu rozumíte. Z top hráčů si nikdo nestěžuje (LOL, to zrovna) a vy nejste top hráči (no oni třeba Vichnar a Záruba taky nejsou profi hokejisti, ale troufne si někdo říct, že hokeji nerozumí?).

Zapomněl jsem ještě na některý? :)

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 11:58:58 

Pralev píše:
To jsou tak úžasná vysvětlení, člověk se musí smát :)

Statisíce lidí hrajících za Zergy a Protossy nepochopily herní styl SC2, proto prohrávají. Desítky Terranů to pochopily a ownují všechny evropské turnaje.

9 z 10 postupujících do playoff jsou sice Terrani, ale to neznamená, že Terrani jsou OP. Kdyby totiž bylo 9 z těch 10 Protossové... eh, jak že to bylo dál? :lol:

No a nakonec můj oblíbený - všichni jste lamky a prd tomu rozumíte. Z top hráčů si nikdo nestěžuje (LOL, to zrovna) a vy nejste top hráči (no oni třeba Vichnar a Záruba taky nejsou profi hokejisti, ale troufne si někdo říct, že hokeji nerozumí?).

Zapomněl jsem ještě na některý? :)

Snad dodat jen toto:Z hovna bič neupleteč...a když jo tak s ním nezapraskáš..a když zapráskáš tak to stojí stejně za hovno. :lol:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 12:03:03 

No tak to jo. Přesvědčil jsi mě. Přesně takovýhle argument jsem si potřeboval přečíst, aby se mi otevřely oči.

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 12:09:19 

Pralev píše:
No tak to jo. Přesvědčil jsi mě. Přesně takovýhle argument jsem si potřeboval přečíst, aby se mi otevřely oči.

Pralev:Sorry...to nebylo na tebe...někteří tady právě práskají bičem ktery si upletly(znalost a ovladani hry)z tohoto materialu.tak ještě jednou sa omlouvám. Kenny. :|

Naposledy upravil Kenny dne ned 12. pro 2010 12:15:46, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 12:13:56 

Jonas: ja mam namysli turnaje kde hraje svetova spicka.. ne poor noob jako si ty

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 45  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina