myrec píše:
EasyCake píše:
Doubleflip:
HAHAHAHA fakt dobrý

(replay by nebyl prosim?

)
Je vidět že asi nehrál BW kde byly tanky mnooohem silnější
Fakt nechápu tyhle lidi... Jen křičej místo toho aby se zamysleli nad tim jak hrajou....
a povies mi (hral som SC:BW len tri roky) co jazdil Zerg proti mass tank+rine ach ano ultraling... jo a este DARK SWARM !!! isto si spominas na to otravne kuzlo ktore zrusilo dmg tvojich uzasnych marinakov

to bola hra... alebo ma napadol este jeden counter... lurkeri.. D'OH ... tych tiez vynechali z hry.. ale super ved mame roachov .. nj to je dobry counter ak neratam s tym ze ja potrebujem idealne pouzit zahrabanie a pohyb pod zemou.. a ty ? len tak stat pred moim mainom s rozlozenymi tankami FUCK YEAH!
Mno, zapoměl si na science vessel

Dark swarm byl prakticky jediná možnost jak na vyšších levelech terrana v ZvT porazit. Nevim na jaky si hrál úrovni (já sem byl nooba kolem d+

) ale mikrovat proti dark swarmu nebylo zas tak těžký (iradiate na defilera

) a proti lurkerům se to taky dalo s trochou tréninku (rozáhnout marínu do řady popřípadě prostě ustoupit dozady a počkat až se vykope). Mnohem horší bylo, když vyšla destination a každá lamka začala jezdit mecha (na ty mapě to chápu ale třeba na pythonu???)
A co tady vlstně řešíme? Snažim se tě přesvědčit že podle mýho byly tanky v BW silnější než jsou ted ve dvojce?
Myrec: jo na tohle jsem pozapoměl

ale to že dávaly 50% do smallu je stejně jedno protože s upgradem dmg toho zerglinga stejně sundá na jednu ránu a to samy o medium a hydře