Jonas píše:
uriel, zas až tak normální strategie to není..
je to par her back co jsem dostal random na LT a zerg jel ten 6pool nebo jak se to jmenuje, ty malé šmejdy - scoutoval jsem probem co postavil phylon -8... bohužel jsem ho našel až na posledním místě a hned jsem viděl co jede, okamžitě jsem dal na přístupovou cestu forge a phylon(gate tam už stála) no než se udělalo forge tak se prokousal skrz gate - snažil jsem se tam sázet kanóny, ale bohužel....gg
takže příště budu muset na takhle velké mapě jet i proti random strategii na zergy, tedy ona to není strategii spíš nevyhnutelná obrana, která je potřeba dělat aby ses posunul do 4té minuty hry.. nejhorší na tom je asi to že ty kanony máš stejně později než by bylo potřeba(tady je rozhodujících 15 vteřin)
Mas proby, 6pool ubranis wallem uplne krasne... nez to prokouse, musis met tunu vseho co chces (kanony, nebo lepe stalkera, a stave dalsi, a dalsi budovy). Musis brat ze zerg tlaci vsechny do lingu... pokud mu to neprojde... tak proste nema sanci... Ale pozor, 6pool neni prvni vlny, ale vlny ktere chodi neustale... Az kdyz mas army na pretlaceni v otevrenem prostoru, pak vis ze jsi vyhral...