Balty píše:
Stokyho musis brat s rezervou on porad vsem rika ze vsichni jen teorizuji, ale pritom on patri k tem hlavnim "teoretikum".
Kde presne teoretizuju?? Nejak to nevidim...ke vsemu davam priklady z realnych her...pokud neexistuji tak je zahraju sam...
Nemuzu si pomoct, ale 6-pool 9-pool, kdyz ho nemas vyscoutovany a v mainu se ti stavi akorat forge? Aby to nebyla jen teorie tak druhy zapas mezi HuK a TLO (stejna serie z MLG), TLO sel 6pool, jak by to vypadalo kdyby HuK postavil forge misto gateway?
Pokud mi u nejake teorie chybi prakticka ukazka, tak me na to pls Balty upozorni a ja ji rad dodam
Btw. nemyslim ze by nemohl nic delat...NaYa nezahral svou A game...v prvni hre v dulezitou chvili nescoutoval (7-9 minuta a overlorda za tezbou mel)...kdyby videl ten stargate, tak spore crawler nebo extra queen a ma pokoj plus nemel creep mezi mainem a naturalem. A i Artosis mu "radil" aby sel mass speedling, coz nesel. Ve druhe hre, jak jsem rikal, miss micro, stacilo nechat jednu dronu pod rampou...ale ja jsem jen rad, snad tohle odnauci pomalu zergy jezdit 14-15hatch a nebo to budou brat jako riskantni a ne standartni jako ted...(Mluvil o tom IdrA na MLG a potom nezavisle to komentovali Artosis a Tasteless, ze se to v koreji uz moc nejde, kvuli agresivnim openingum)