To Shibberius:
1) Mobilita s tou souhlasim, thorove i tanci nejsou zas moc mobilní.
2) makro a produktivita, to mi moc nepříjde, ta je podle mě pro T a P stejná skoro, oba musí mít svoje "factorky" na tyhle high jednotky, na low tech jednotky to je také vyrovnané, jelikož raxů můžeš mít klidně 20 v late game + reactor a děláš mariňáčky po 2
3) Tomu moc nerozumím
4) Když tak nad tím přemýšlím, tak micro je na stejno v tědlech spell věcech, zhruba by se to dalo asi přirovnat takto: ghost/templar, blink/steam, ff/siege mod akorád teď přichází ten rozdíl v boji, v druzích útoků jednotek, T má vše firepower, P už tam má ty zealoty co musí hlídat, immortály s hrozně malou range, navíc při chůzi stalkeři předbíhají zealoty, takže když dojde k přepadu zealoti jsou za stalkery a začátek boje jsou docela blokovaní často, to samé immortálové a pak tu je ten souboj viking/colos, kde je třeba zas focusovat stalkerama vikingy, protože colos je bezbranej. Když jsou na scéně tanci, tak musí P focusovat je, jinak udělají z jeho army fakt kaši po chvilce, s použitím emp vůbec, zajímá mě docela, jestli terani s tanky focusují třeba colose, nebo jestli vůbec na něco s nima míří, co to tak sleduju, tak ne, kdyby s nima mířili, tak si nebudou přeci střílet ani do vlastních řad, je to podobné jako s colosi, můžete je nechat killovat bio a nebo s nima jít sundat tanky, který ničí vaši army. Kdyžbych to shrnul, tak P micro je těžší ani ne počtem prvků, ale spíše velkými rozdíli v range a rychlosti jednotek oproti T.
To Stoky:
Barracks - Gateway - zakladni jednotky
Tech lab - Cybercore - tier 1,5
Factory - robo fac - tezke jednotky
armory - robo bay - thor, colosus
starport - stargate - vzduch
fucion core - fleet beacon - BC, carrier
Díky, že tak blbě čteš a zopakoval jsi přesně to co tu řikám celou dobu
,
že to je vyrovnaný, a že terran by měl jet i thory pokud chce ustát colose a ne jezdit základní jednotky proti stropu u P.
Najdi mi jednu větu kde řikám, něco, že terran je OP, že vyhrává jen proto, že je terran, žádnou takovou si nepamatuju, takže moc rád se omluvim všem T pokud jsme někde něco takového řekl
, jediný co tak asi, že terran to má v boji lehčí, což mi příjde a T jsem si už taky zkoušel, vlastně prvně jsem hrál chvíli za ně. Mno a ty jsi jako vždy udělal to samé, měl hromadu řečí, ale neřekl nic konrétního, požádal jsem tě, aby jsi mi vypsal, v čem má terran v late game oproti P nevýhodu a zas jsi to neudělal, stejný, jako když s chargelotama jsem nabízel ti hru, aby jsi to sám viděl, také jsi na to už nezareagoval.
To Deacon: Celkem souhlasím, jen s tím mechem a jeho "křehkostí" proti přepadení, přeci jen má T scany a ty senzor tower a díky ním můžeš vědět docela dobře o nějakým harasu nebo útoku, pokud chce T mobilitu, tak musí jet třeba BC, oni HT a immortálové taky nejsou moc mobilní, řekl bych, že stejně jako třeba thor.