easyyy píše:
Tak pokud Ti nejde o body, není nic jednoduššího, než si přidat pár cz/sk hráčů a hrát s nima.
A pokud chceš hrát o body, tak jak psal někdo nahoře, poslat scouta co nejdřív. U zerga je to jasné, jak poznat chees.. u tosse když neuvidíš v bázi nic, většinou ani pylon, tak jsou někde u tebe proxy gate. A terran si teď moc vybírat nemůže, takže od něj můžes čekat v podstatě jen mass marines.
Dá se proti tomu naučit během pár her, a nebo hold počkat, až to přestane lidi bavit, respektvie až se proti tomu většina hráčů naučí bránit a oni díky tomu přestanou vyhrávat.
Ono to ani neni jen o tom vedet, ze prijde cheese... ja casto ani nevim, jak proti tomu zareagovat. Vcera to byl cannon-rush - a tenhle clovek to mel jeste vychytane tak, ze kdyz jsem vyscoutila, mel rozestavenou Gateway a forge... kdo pri klasickem cannon-rushi stavi aj gateway? Takze jsem si rikala, ze to bude neco ve stylu Void-rush a byla jsem v klidu... ale bohuzel jsem se seredne spletla a misto toho abych si hlidala vlastni bazi jsem scoutovala u nepritele...
Pak Terran s proxy barracksama - v bazi nemel nic, tak jsem sla hledat ale nasla jsem pozde...
A pak mily zergish a slavny 6-pool. Prvni utok jsem odvratila, pak jsem chtela udelat push back, ale proste mne ty zerglingy uzraly... ale kamarad mi vysvetlil proc jsem prohrala tuhle hru... ale to nemeni nic na tom, ze tihle lide se nesnazi zlepsit svoji vlastni hru. Temahle taktikama se proste nikdo nikdy nic nenauci.
Jinak, o bodiky mi jde... nechci zustat naporad v bronzu... tak se snazim se svoji hrou neco udelat, ale pak to dopadne takhle...kdy je clovek druhy den unaveny a bez chuti pokracovat dale, protoze ztratil i tu malou sebeduveru co mel.
Weezing píše:
Napiš konkrétně jaké cheesy a my ti řeknem co proti tomu..
Ono je snadné tady plakat, jak já sem dobrej a chcu hrát dlouhé macro hry ale oni mi to nedovolí a jsou neschopní a blbý. Taky sem si prošel bronzem a také jsem se musel naučit všechno od 0, ale dá se to.. ani nemusíš sledovat day9. Stačí si uvědomit po prohře co jsi podělal a příště se na to zaměřit. Pokud si s něčím nebudeš vědět rady, tak pohledat na netu nebo se tu zeptat. Jak říká pralev nesmíš se bát hrát. Uvidíš že potom to už budeš zvládat
Nerekla jsem, ze jsem dobra... neee, to teda nejsem, do toho mam daleko. Snazim se proste hrat jak nejlepe to jde...prohra ke hre patri, jen proste cheese mne dokaze dost znechutit...A o dlouhych macro hrach si taky muzu nechat zdat.. i ty co jsem vyhrala byly nejvic 15 minut.. a to je nejvic, protoze jsem udelala prvni push a oni se tak nejak slozili a hra byla u konce...