Leathis píše:
No ano ale nekteří jako já ty defaultní hotkyea nezvládají, koupíš si hru, kde máš nějaké možnosti nastavení,. a ty možnosti ti seberou ?
Neřeknu terran, protos, ale když chceš vyrobit blbého pracanta u zergu musíš stisknout S a potom D což je uplná debilita,
S Gridem Q,Q a čau
Myslíš že tuto funkci zase přidají nebo je blizzard natolik debilní že to nechá jen na default pro všechny.. vem si že cápek hraje 4 roky na tom samém configu a pak sidebilní blizzard řekne jdem balancovat > všichni stejně.. !
Tak takhle ne podle mě..
No ja nevim ale za zerga se mi obecne nejlip spravuje zakladna v boji protoze si zmacknes dejme tomu ''3'' na hatch a pak jen ''D'' a dal dle potreby... Nemas to prave jako u terrana nebo tosse kde produkujes z nekolika budov najednou... a to je teprv zdrzovani.
zadalší... tohle si nereknou, nebudou menit hotkeye ktery jsou zavedeny. vsims sis nekdy ze u vetsiny jednotek nebo staveb je hotkey napr.: Gateway(G) nebo Dark Shrine(D) Ty pismenka znamenaji cca to ze si staci zapamatovat nazev budovy a jedno pismenko... to neni tak slozity
pokud nezvladas hotkeye mas dve moznosti 1)*crensored* - rozumej, nechci tu flamewars
2) zahraj si znovu kampan, ale hraj ji jen za pouziti hotkeyu - tim je dostanes do krve, az tak ucinis tak odehraj par her proti AI a natrenuj si
hotkeye. Nakonec svoje schopnosti otestuj na challenge, kdyz je das vsechny na zlatou tak jsi pripraven na multiplayer.