*mezitím kdesi*"Vstávej...vstávej můj milý" šeptal ženský hlas medovým hlasem, hlasem co bodá jak mráz. Kain otevřel oči. Teda, měl alespoň takový pocit, ale neviděl nic než tmu. Vydechl. "Kde to jsem? A kde jsou mí přátelé?" zeptal se.
"Příliš mnoho otázek, můj drahý." odpověděl hlas jako by s úsměvem.
"Řekni mi,... Kaine...jaké to je být jako Nikdo Nikde?"Kaina tato otázka lehce vyděsila. Chtěl něco nahmatat, ale..necítil nic...jako by se někde vznášel. "Já...co to má všechno znamenat? Kdo vlastně jsi?"
"Tak ty jsi zapomněl? To mě rmoutí" odvětil hlas.
"Já jsem tvá Láska
...........
tvá Iluze
...........
tvá Lidskost
..........
tvůj Instinkt
...........
tvé Trápení
..........
tvůj Hrob
...."Kainovi se vyjasňovalo. Jak se draly na povrch hluboko ztracené vzpomínky, jako by předním se zhomotňovala silueta ženy. Z mlhavých rysů, se stávaly rysy naprosto patrné. Stála tam nahá. Překrásná bledá žena s černými vlasy, které tu a tam zdobili bílé pramínky. Oční víčka byla přišita ke kůži a stejně tak byli sešité i rty. Kain si náhle uvědomoval i své tělo. Ležel. Žena pomalu k němu přistoupila. Sehla se a políbila ho.
"Tak mi řekni...lásko...kdo jsem?", zaznělo Kainovi v hlavě.
"Lilith" vyšlo z jeho úst, než opět ztratil vědomí...
*zpět k našim hrdinům*Medivh pohlédl do Johnyho očí. Věděl, že nemá na výběr. Rezignovaně vydechl a pravil...
//Jak asi možná víte/nevíte, tak podle jedné legendy byla Lilith Kainova žena...a malí vampírci byli na světě

Ale tady žádný nehodlám dělat. Jen aby bych vysvětlil proč jsem použil tuto postavu.//