Stoky píše:
Jinak ani v jedne hre sem nevidel proklamovany fast +2upgrade. Nejdriv si ho stihl v te hre proti Spectrovi (11:30, kdyz vezmu ze to nemel byt +1attack, ale mohl to bych +2armor, ktery se dela o 30sec pomaleji). Proti Satikovi mas +2armor v 12:00 (coz je obrovsky rozdil).
Po pravde jsem se tesil na nejaky build (kazdou hru uplne jina distribuce surovin, jiny BO, jiny setup army), ktery mi predvede silu chargelotu, a jedine co sem videl byl early charge upgrade, ktery me nepresvedcil.
Musíš brát v úvahu to, že já hraju SC2 týden a něco a Satík je fakt robot, stalkeři tma jsou proto, že příliš zealotů by se v boji blokovalo a stalkeři také znemůžňují effektivní uspotování od terrana, jelikož po tom co se zealot chagne, tak se mu dá utíkat, než se charge zas nabije, další věc ty upgrady, psal jsem myslim, že do 10té minuty se to dá stihnout, což dá, ale neřeším jestli to mám přesně do 10 nebo 12, já ve svý hře bojuju s makrem, které zatím moc nezvládám a podle toho jak ho zrovna zvládnu, tak vypadá i hra a rychlost všech upgradů, někdy to stihnu v 10té někdy ve 12té je to jen o tom včas ten upgrade zmáčknout a po dobu jeho vývoje to boostovat, což já zapomínám, kdyby ten build zahrál někdo jinej, kdo už má zvládnuté macro i micro perfektně, určitě by to vypadalo na pohled mnohem víc zajímavě, bohužel u mě si asi budete muset ještě nějaký čásek na perfektní macro a micro počkat, ale nic z toho nemění fakt, že ty jednotky prostě jsou bezva contra na MMM/MMG a ty upgrady mají smysl a je to v bitvě znát.