Pralev píše:
Phoenixové jsou jedna z mých nejoblíbenějších jednotek ve hře, zvlášť v PvZ je jedu fakt často, v PvT mají občas uplatnění taky (harass, ohcrana Colossů před Vikingy, zvedání tanků, Ghostů...), ale zrovna v PvP bych je nejel fakt nikdy, vždycky jsou levnější a efektivnější countery na cokoli, takže Tinta má pravdu, ta situace je nereálná, tudíž k ničemu (nemůžeš se ohánět, že máš třeba lepší ekonomiku, proto máš 20 Stalkerů proti 20 Stalkerům a ještě k tomu 8 Phoenixů, protože v takovém případě by prostě bylo daleko lepší mít místo nich třeba Zealoty nebo další Stalkery).
Takhle, tam nejde o stalkerys to byl příklad, a rozhodně nebude nikdo dělat phoenixi na stalkery, já sám bych to neudělal, ale když je už děláš na haras a i třeba proti tossovi, kde jsou na harras myslim si ještě lepší jak u terrana, tak poté pořád nejsou useless, pořád se dají využít, bojem 20 v 20 stalkerů jsem chtěl jen ukázat, jaký rozdíl se stane, když se do toho zapojí phoenixové, že jejich akce má smysl, že to nepřítele oslabí a není to jen nějaká parádní grafika modré koule
Není to asi nejlepší příklad, ale to přece není to podstatné teď, neřeší se tu nějaký blbý boj stalekrů, ale void ray a phoenix. Ale ok mohl jsem dát za příklad zvednutí immortála jako to řekl Satik, holt jsem plácnul tohle, vědět, že se nějakej TinT bude hnipat v každým slově, určitě bych tak velkou chybu neudělal.