Stoky píše:
Balty: nevim co si na tom replay chtel ukazat. Hrajes vyrovnane bitvy proti cloveku, ktery jede 1base proti tvoji 2base (30SCV vs. 45 probes) a to te na zacatku malem rozbil...a je jen jeho blbost ze toho nevyuzil.
Jinak k tomu co pises. Ghosty ten clovek pouzil ve chvili kdy to bylo populacne cca 110 vs. 40, takze jakoby nepouzil. Nejedes tady 0/+2 chargeloty ale +1/+1 (a navic prvni co stavis tak je upgrade utoku). A na zacatku kvuli tvym early upgradum malem prohrajes. Tvoje teoreticke pouziti guardian shieldu si nepouzil ani jednou. Ja nerikam ze upgrady jsou spatne, naopak.
Zkus někdy si nějdřív pořádně přečíst na co reaguješ, možná by sis mohl ušetřit pár vět jako že tam mám vylepšení zbraní, jelikož to sám píšu, dále bys nemusel komentovat tupě hru, když to sem dávám jen na ukázku bojů, dále bys nemusel zmiňovat ghosty, jelikož sám jsem psal, že je použil ke konci a dost neohrabaně, tolik k textu. Dále kdyby jsi se pořádně koukal tak v tom replayi ten štít jsem použil nejednou a není to moje teoretické používání, já ho používám v praxi a i kdybych ho tady nepoužil ani jednou, tak to nedokazuje, že ho nepoužívám, dále kdybys četl tenhle topic pořádně, tak víš, že jsem psal, že s tím štítem to není snadný udržet pod ním zealoty a proto jsem přidával ukázky výpočtů i bez toho štítu atd atd atd, stačí pozorně číst než tu jen slepě kecat a kecat.
Další věc, řekl jsem někdy, že se jedná o ultimátní strategii? neporazitelnou? bez vady? pokud se nepletu řekl jsem jen, že zealoti + 2 armor + charge jsou výbornou jednotkou proti MMM a chce mi tu někdo tvrdit snad že není??? Když dělá zerg early expanzi, tak taky nemá armádu na obranu proti rushi, prostě každá taktika má svý + i -.
Takže když si přečtu tvůj příspěvek a budu ignorovat všechny ty totálně zbytečné řeči, který jsi nemusel vůbec psát, kdyby sis pořádně přečetl na co reaguješ, tak díky za radu, že by ten charge byl lepší později, to by možná šlo.
Někdy si tady připadám, jak kdybych mluvil japonsky...