Bubla píše:
to uz delam asi tak měsic a za ten měsic sem v 1v1 prohral snad 3 z 8-10her..ale i tak bych potreboval radu ohledne apm...nevim jak je to mozne ale ja mam 30-40 proti hrac stejne rasi ma o 20vic a ja vyhraju a porad nevim jak to zvisit proste at se snazim celou hru jak chcu porad mam male apm a vadi me to:D co by si me doporucil jak to mam potrenovat a jak hlavne dosahnout vecich vykonu a rychlejsi hry?
Hele, já sice čekám pořád na ten Guest Pass do SC2 abych věděl, jestli si to budu kupovat nebo ne, ale hrál jsem první SC a pár let už hraju Dotu takže..
APM není tolik důležité, pokud máš na víc a neomezuje tě to. Jsou hráči, kteří hrají na eapm (effectve actions per minute), kam bych počítal mezi top hráči třeba WhiteRa, který má APM většinou kolem 100-120.
Jde o to, že dost hráčů APM prostě spamuje, protože jim to hektický tempo sedí líp, ale o APM se vůbec nestarej jako o číslo, starej se o to, aby si všchno stíhal. A ono až budeš v rozehraný hře všechno stíhat, na APM se to ukáže.
Podle mně je klíč k tomu mít všechno důležité na hotkeys a udržovat si přehled přesně o tom, kde co máš. (budovy samozřejmě, ale i skupinky jednotek, queeny a tak), aby si neztrácel čas hledáním věcí po mapě.