No koukám že polovina příspěvků je, jak jsem očekával, nadávky bez opodstatnění. Prosil jsem o vysvětlení vaší kritiky!
Na druhou stranu asi jsem měl napsat že Sentry a Stalkeři by samozřejmě nebyli přístupní ihned po postavení Gateway, ale po postavení Forge popř Twilight Council! Nemůžete prostě popřít, že budova Cybernetics Core je zdržování, které nás nechce pustit k Immortalům, Stargate a Twilight Council, kde se nachází countery na jednotky, které Terran už staví místo Cybernitcs Core! (Factory a Ghost Academy)
A to, že Stargate bude dřív než Starport by byla pravda, ale ve Starposrtu najdete alespon užitečné jednotky. Kdežto ve Stargate máte Phoenixe který je dobrý akorát jako průzkumník a Void Ray který je drahý a proti terranovi neužitečný (turrety a mariňáci) a dost lidí už pochopilo že se nevyplatí s nimi dělat rush.
Další připomínka, že terran musí dělat ke každému barracksu addon ? No dobrý, ale stojí jen 50/25 a dá se přepínat pro jiné budovy a připravit již předem pro Factory i Starport takže to zdržování není. Cybernetics core ano a stojí 150 minerálů.
Potom že Psi Storm je protiváha EMP ?
To mě vždycky pobaví když někdo napíše: "'Terran má sice tohle ale protoss má zase tohle!". Ani náhodou ! EMP ubírá 100 štítů kdežto storm pouze 20-40 (déle vám v bouři nikdo nezůstane) a navíc opět cesta ke Ghostovi a Hight Templáři ?
Ghost = Baracks => Ghost Academy
HT = Gateway => Cybernetics Core => Twilight Council => Teplar Archive => Vylepšení za 200/200
Nezdá se vám jeden z těch řádků opět delší? Opravdu to nevidíte ???????? Ghost má EMP zdarma ihned po vycvičení ! A ještě to má větší účinek ! Ubírá neuvěřitelných 100 štítů což znamená že všechny jednotky až po Immortala přijdou o všechny štíty a navíc HT o všechnu energii tak se může se svou drahou méně učinnou Storm rozloučit ptž Ghost má navíc větší range!! Já vám fakt nerozumim... Popřete to někdo ?!
Takže řešení? Podle mě jak jsem napsal silnější Psi storm, který by zpomaloval (ne zastavil jednotky, ale pouze zpomalil) a EMP vyzkoumat v Ghost academy také za 200/200 a snížit nějak účinek, ptž EMP je OP jak vrata!
Pak se mi líbilo řešení co někdo nepsal, že transport pomocí medivacu by se musel vyzkoumat v Tech labu za 150/150. To bych možná ustoupil a dal to místo té nové jednotky Transporter. OK.
EDIT: Jo a nekouřim ani nic nehulim