EyelessCZ píše:
myslim že tohle ani nepotřebuje komentář co postaví z jediný base za obranu, to že hodí scvčko za val na další expu, takže se tam nemusí obtěžovat s jednotkama a navíc to má krytý, a co za army postaví proti mě, tak to je fakticky k smíchu. dneska jsem projel osmkrát a mám jedno victory proti terranovi s asi deseti vítězstvími na kontě. Takže se definitivně loučim se stříbrnou ligou, zůstanu furt na druhym třetim místě v bronzu jak kokot.
Tohle fakticky podělali, jestli to měl bejt balance patch, to to měli nechat bejt, už jsem si zvykl hrát proti přesile, ale tohle dojebali.
EyelessCZ píše:
další. Jen se pobavte.
A nejlepší na tom je, že nepotřebuje kvůli změně taktiky stavět novou budovu. Techuje akorát na cruisery nebo ghosty, ale ty se v bronzu neobjevujou, protože to žádný terran nemá zapotřebí.
Jdu se učit za terrana, osobně si myslim, že to nebude tak hard, za dvacet her budu zpátky.
Já se tedy za žádného experta nepovažuji a mám odehráno jen nepatrný zlomek her co ty, ale na videa jsem se koukl a dovolím si prohlásit, že jsi neprohrál proto, že by byl terran OP, ale protože jsi udělal řadu zásádních chyb.
Například uděláš si expu, ale stejně necháš 30+ těžičů ve své hlavní bázi a na expě těžíš s pár probama. A to několik minut. Kdyby si z hlavní báze přesunul polovinu těžičů na expu, tak budeš mít podstatně vyšší příjem.
Vůbec neskautuješ, hraješ naslepo (tvoji soupeři teda tady, co jsem koukal). Máš observera, chystáš se zaútočit, ale stejně ho nepošleš napřed, aby si trochu obhlédl obranu a mohl zvážit, ze které strany zaútočit. Místo toho prostě napochoduješ s celou armádou do neznáma - sorry, ale potom se podle mě nemůžeš divit, když o armádu přijdeš.
Nicméně díky za repleye, to druhé mě rozesmálo v momentě, kdy tvůj soupeř zakládal expy tak, že poslal vždycky pár SCV postavit CC a kolem několik věží, přičemž neprováděl žádný průzkum. Opravdu mě dostalo, když ti přiběhl k nexusu a začal kolem něj stavět věže, přičemž mi přišlo, že trvalo asi minutu a půl, než si toho všiml.