StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 24. lis 2024 12:56:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 384 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 39  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Protos vs Terran ...
PříspěvekNapsal: úte 21. zář 2010 19:51:18 

Mě se tvůj blog také líbí, jak říká tady kolega nade mnou, píšeš dobře. Bylo by ale lepší kdybys psal o něčem jiném než "OP" terranů. Podobné věci které ty považuješ za imba se dají nalézt u každé rasy a tyto věci právě dělají hru různorudou.. např. toss může warpovat jednotky kamkoli na mapě.. což ostatní rasy nemohou. Je kvůli tomu overpowered z hlediska rushů a mapcontrol (rychle dostane vojáky kam potřebuje)? Ano je... ale nestěžuje si na to nikdo, protože ostatní rasy mají zase jiné featurky, které tuto schopnost vyvažují. Teď je jen v módě nadávat na terrany a tak každej nadává.

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 21. zář 2010 19:58:17 

hehe. si myslis ze si vsetci nahodne zvolili rasu na ktoru budu teraz chvilu nadavat hej? :D

Obrázek

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 21. zář 2010 20:09:51 

Náhodně ne.. prostě všichni nadávají na terrany... a hele prohrál sem s terranem... ale stejně sem borec, protože terani jsou přece OP takže to nešlo vyhrát (Ber to s rezervou, trochu sem to přehnal, ale takto nějak si to představuji)

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 21. zář 2010 20:19:00 

Weezing píše:
Náhodně ne.. prostě všichni nadávají na terrany... a hele prohrál sem s terranem... ale stejně sem borec, protože terani jsou přece OP takže to nešlo vyhrát (Ber to s rezervou, trochu sem to přehnal, ale takto nějak si to představuji)

Tohle je dobrej argument. Selže ovšem u Randomů, kteří ten imbalance vnímají, i když sami hrají Terrana a cítí se po výhře, že vyhráli nad lepším hráčem (Zergem nebo tossem) jen proto, že byli Terrani. To se mi stalo už několikrát.

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 22. zář 2010 9:37:46 

Mě terani rozhodně OP nepřijdou, naopak je to pro mě nejsnadnější výhra za Protosse. Nejhůř se mi bojuje proti zergům. Už jsem hrál hodně RT strategií a tahle mi přijde jako jedna z nejvyváženějších. Stačí se na ně naučit hrát a je to bez problému.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 22. zář 2010 9:50:15 

Stealman píše:
Mě terani rozhodně OP nepřijdou, naopak je to pro mě nejsnadnější výhra za Protosse. Nejhůř se mi bojuje proti zergům. Už jsem hrál hodně RT strategií a tahle mi přijde jako jedna z nejvyváženějších. Stačí se na ně naučit hrát a je to bez problému.

S tou najlahsou by som neprehanal :) skor to vyzera ze si este nenatrafil na dobreho terrana

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 22. zář 2010 9:52:57 

Pralev píše:
Weezing píše:

Tohle je dobrej argument. Selže ovšem u Randomů, kteří ten imbalance vnímají, i když sami hrají Terrana a cítí se po výhře, že vyhráli nad lepším hráčem (Zergem nebo tossem) jen proto, že byli Terrani. To se mi stalo už několikrát.

Jedinýho randoma znám tebe kdo si na to stěžuje..

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 22. zář 2010 9:57:19 

:) Já už jich teda na různách fórech viděl víc :)

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 22. zář 2010 10:00:04 

Ok, já taky ale taky sem viděl ty co ji to nevadí.. že by to bylo jasný že většina randomů si myslí že T jsou OP se nedá říct..

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 22. zář 2010 10:12:04 

S tou najlahsou by som neprehanal :) skor to vyzera ze si este nenatrafil na dobreho terrana

- Tak nevím jestli natrefil nebo nenatrefil, hraju s tím co mi systém přidělí (90% jsou platinový hráči) a poslední dobou mam největší úspěšnost právě proti terranům, vesměs hlavně proto, že jedou všichni to samé s velice malými rozdíly, takže moc nepřekvapí.

Ono zase nejde balancovat hru pro top 10 hráčů na světě. Myslim si že by to mělo být balancováno pro mainstream aby prostě průměrný hráč měl vyrovnané šance. To že někdo kdo to hraje 24/7 je s nějakou stranou neporazitelný, to hře vůbec nijak neškodí, protože takových hráčů je málo.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 384 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 39  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina