GoRum píše:
Tak po dlouhe dobe jedna z mej her. Sice je to vyhra, ale ja nejsem nejak extra spokojen jak jsem to zahral. Myslim ze prob semmnel tak nejak +- spravnej pocet na pocet aktivnich tezeb. Hlavne se mi zda ze jsem mnel spatne makro(hromadily se mi surky) a kompozice armady taky asi nebyla nejlepsi. Pokud to nekdo rozebere tak budu rad.
Nejsem protoss, ale hra se mi libila...osobne v obecne hre nevidim velky problem. To je jaka uroven? Platinum, diamond? kazdopadne bych doporucil byt trosku aktivnejsi s armadou. A jedna myslenka jen pro zamysleni: "Utocnik vybira kdy se bude bojovat, ale obrance kde." Udelej si z mista, kde se chces branit vyhodu. Neni idealni drzet si armadu nad rampou mainu, protoze kdyz ti souper zautoci na expu, tak pujdou jednotky ve fronte na porazku. Ale muzes vyuzit toho ze v uzsich mistech bude jeho armada vic pohromade, bude mit min mista a min jednotek se dostane ke strelbe a navic budes mit super efektivni stormy. Tahle mapa je na to docela nesikovna, ale treba nad rampou expy, kde si chvili pak stal je to idealni.
A jen drobnost, na Shakuras plateau jsou pri 1v1 oponenti vzdycky v cross pozicich!!
Jeste jedna vec. Ujasni si na zacatku priority. Prvni prioritou by melo byt makro...tudiz pokud nezvladnes za zacatku "scoutovat" a zaroven makrovat, tak si vyber jedno. Scoutovat v uvozovkach, protoze ta probka uz nemela co scoutovat, vsechno videla. Jediny smysl podobne proby je v tom aby vydrzela v mainu co nejdele, ale nemelo by te to stat 40sec bez makra takhle brzo (2:46-3:33) - 2proby