2Drakan: Nektere rady mi prijdou vazne jak z jineho sveta....nic ve zlem, ale radit nekomu aby si daval pozor ze mu nekde tezi tri proby mi prijde jako nesmysl...no offense ale spoustu rad mi prijde jako pilovani hry na urovni masters, a ne basics na urovni silver
A ted k postrehum...zopakuji klasicke....nemas vubec zadny plan, mozna vis ze pujdes 3gate robo, ale pokud nezautocis tak je to k nicemu a nebo kdyz vis ze chces jit 3gate expo, tak to je zase plan bez konce protoze tim ze udelas expu soupere nezabijes. Za tri hry co jsem videl tak si se ani jednou nepustil do utoku ba ani mimo sve uzemi (krome skautu). Rekni si treba pujdu 3gate expo, a v 12 minute zautocim a vyhraju. Mozna nevyhrajes, mozna se budes muset stahnout ale porad lepsi nez se donekonecna branit.
Scouting: Pripada mi jako by te vubec nezajimalo co dela souper. Libi se mi ze neobjetujes prvni scoutujici probu jako spoustu "lamek", protoze to tak dela HuK nebo White-Ra. Scouting musi mit vzdycky smysl, u vetsiny nizsich hracu je prvni scout o objeveni pozice a pripadne nejakeho cheezu (6pool, canon rush, proxy rax) nic vic neni potreba zjistovat. Ale dal je dobre zjistit co souper dela rekneme v 7-8 minute (bud observerem, zjistit army setup a nebo probou zjistit jestli ma expu).
Nezabyvej se nesmysly. Vezmi svoji hru objektivne. Mas 40-50 APM, chces je "vyplytvat" na spravne mikro observera a nebo na dobre fungujici eko? Venuj se jen dulezitym vecem, ty mene dulezite nestihnes!!! Slovo mikro bych u tebe odlozil nekam stranou (nerikam ze ho nejsi schopny), protoze ti vetsnou ublizi nez pomuze.
Pamatuj si ze utocnik vybira cas bitvy ale obrance jeji misto. Pokud se chces branit tak se bran rozumne. Pro stalkery chces aby meli co nejvic mista, pro zealoty a kolosy chces aby mel souper co nejmin mista (dve rozhodujici bitvy v prvni hre). Clovek je vetsinou v defenzivnim postaveni, i kdyz chysta nejaky utok (treba cekam na dokonceni stimu abych mohl uderit, ale musim se branit kdyby prisel 4gate nebo DT). Proto lide nechavaji jednotky nad rampou, tam se dobre brani
Btw. ten posledni utok na deltaquadrant jsi mohl snadno vyhrat kdyby si uplatnil strategii (a o tu v RTS jde
) Je dobre neutocit do siegnutych tanku, zvlast kdyz vidis ze jich ma 7 (resp. jich mel 9). Ty mas 20 super mobilnich stalkeru...stacilo ty tanky obejit zprava a zbytek armady stahnout do obrany pred marinou. Easy win.