Noall píše:
imho, ten obs je tu dulezity, prave abych vedel, jestli se banshee/hellion chysta nebo ne...on si muze ten starport postavit v klidu vzadu a na rampe mit jeden jediny rax, a at je rampa sebesirsi, tak se ta proba nema sanci skrz marinu dovnitr dostat...priznavam, ze tady by proba pri opetovnem scoutu zjistila ty raxy dva, ale obecne scout obsem je pri tomhle BO nutny, pac v pripade, ze pojede T neco jineho nez MM, je jeste dost casu plan zmenit (co se tyka immortala, jestli stavit nebo ne - tohle je vysvetlene na TL, ondik tu nechaval odkaz na ten BO)...no v kazdem pripade opet diky za rady a pripominky, zase sem si uvedomil par veci, co jde udelat lip ;)
No dyť to jsem psal, když nic nezjistíš, tak obs :).
Já si každý build ohnu podle své hry a vezmu si z něho to, co je pro mě nejlepší. Tak dobrý nejsem, aby se ze mě stal "číselník" :)(jedu přesně podle čísel a běda mi jak ne!!! :D), ale mám se dost rád na to, abych si hrál svoji hru :). Nehledě na následky, baví mne to víc :).
Nicméně OK, fast robo s obsem, gogo powa rangers, hlavně že si nakonec rozumíme a něco v palici pro zlepšení je :).