StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 12. pro 2024 14:23:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 81 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jaké je vaše APM?
PříspěvekNapsal: čtv 05. srp 2010 16:57:45 

Vojtas píše:
Přesně tak, potle mě je blbost koukat na APM..Skoro v každém tom "profi" replayi jde vidět jak borci klikají pokaždé 10x na úplně stejné místo pak 10x proklikne stejne 2 budovy atd. To je podle mě trapárna místo umění a vypadá to spíš, jako by ten člověk byl nemocný na nervy. 8-)

Trapárna to není. Prostě se tím udržují (i mně to popravdě pomáhá) v soustředění. Je to jako když atlet v pauze mezi disciplínami cupitá a poskakuje na místě. Není debil, prostě chce zůstat v pohybu a zahřátý. Tak samo hráč, který pravidelně kliká, se udržuje v pohotovosti :) Ale beru že to někomu nemusí vyhovovat.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 06. srp 2010 10:45:18 

Vojtas píše:
Přesně tak, potle mě je blbost koukat na APM..Skoro v každém tom "profi" replayi jde vidět jak borci klikají pokaždé 10x na úplně stejné místo pak 10x proklikne stejne 2 budovy atd. To je podle mě trapárna místo umění a vypadá to spíš, jako by ten člověk byl nemocný na nervy. 8-)

Přesně tak :-D Navíc mě to při sledování replayů dost obtěžuje

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 06. srp 2010 11:09:53 

Anti-Mage píše:
Vojtas píše:

Trapárna to není. Prostě se tím udržují (i mně to popravdě pomáhá) v soustředění. Je to jako když atlet v pauze mezi disciplínami cupitá a poskakuje na místě. Není debil, prostě chce zůstat v pohybu a zahřátý. Tak samo hráč, který pravidelně kliká, se udržuje v pohotovosti :) Ale beru že to někomu nemusí vyhovovat.

No srovnavat atleticke zavody s SC2 je docela smesny :-) A navic si porad v zapasu a myslim, ze kdyz misto deseti kliknuti kliknes jednou splni to stejny ucinek a prsty ti nestuhnou :-)

Naposledy upravil inferius dne pát 06. srp 2010 11:36:54, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 06. srp 2010 11:15:22 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Nestuhnou, ale ak chces mat cez 200 APM, tak musisklikat ako blazon ;)
Lepsieho hraca to z teba neurobi, ale vies si predstavit ten trapas keby hracov ktorych APM sa blizi k 300 porazali nejaky lamery s APM 120?
To by bol asi medzinarodny skandal ;)

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 06. srp 2010 11:20:45 
 ICQ  Profil

celé APM je pro me blbost, hrajes podle toho co mas v mozku a jak tu hru ovladas ne podle toho kolikrat dovedes kliknout bezhlave na mys ... :|

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 06. srp 2010 11:44:35 

To jaké mám APM nevím, ale bude malé. Neklikám zbytečně, vždy jen to co musím. Já mám spíše problém s tím, abych si vzpoměl, že bych měl něco taky stavět a ne jen mikrovat. To že bych nestíhal kvůli klikání, ale určitě ne.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 06. srp 2010 20:41:53 

ja vubec nechapu proc maji ti pro hraci ze zacatku takovy velky apm, jestli predy muze na toto odpoved...to je jako aby ses udrzoval ve forme nebo ja nevim kdyz mas 7 scv proc mas apm 250 to je proste klikani vsude mozne, ja sem si to zkousel a proste zapominam na to na hodne veci :D porad klikam jak kokot a zapomenu postavit depot ve spravny cas a tak :D jinak apm celkove co sem sledoval je tak okolo 150, nevidel sem moc her od korejcu ti maji asi vyssi...nevim ja mam okolo 90 dost zalezi jestli je to 2v2 1v1

no proste jediny co me napada je drzet se jako ve strehu..jako mit 200 apm nevim to neni pro me obecne sc2 je o dost vic jak bych to rekl uzivatelsky pratelstejsi .D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 06. srp 2010 21:05:09 
Moderátor fóra
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Evropští hráči TOP mají v průběhu boje běžně 200+ APM takže to úvodní vysoké APM je minimálně z důvodu zahřátí/rozhejbání/prokrvení prstů. Není to jen "nahonění" vysokého APM.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 06. srp 2010 21:22:44 

v sc1 sem mival kolem 300, jenze tam se dalo merit i efektivni , to sem mival kolem 220 v tvz (hodne marinaku, skupiny po 12:D )
v sc2 mivam kolem 200 ale urcite to neni dulezity, ze zacatku kazdej spammuje zadny zahrivani to neni, pokud to neni vase prvni hra dne. kazdej chce vypadat cool, a po nejake dobe vam to uz zustane. klidne se muzete rozjet az udelate prvni jednotku :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 07. srp 2010 9:18:05 

ok dik za odpoved treba to prijde casem. jinak treba kdyz sem se dival na nejaky videa od te tluste opice HDho tak ten hrozne resil apm rikal ze uz ma 150+ kazdou hru :D , pak sem se podival na day9 a ten rikal ze mrdat na vysoky apm ze je dulezity klikat a delat spravny veci spravne coz si myslim ze je to pravy orechovy

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 81 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina