MaHi píše:
2 Pralev : No mně to tak jasné není... vůbec to teď nemyslím něják útočně nebo tak, ale zrovna ty jsi měl co si pamatuju W/L něják 10/5 nebo tak a byl si v Platině... Pak jsi odehrál jen pár her a najednou jsi v Diamantu... a poměr nemáš zrovna nej... říkám jen, že mi to příjde od systému docela zvláštní "usoudit" o někom něco na základě minima her... Jinak ještě jednou zdůrazňuju, že nerýpu ani to nemyslím zle.
Ano. V Placement jsem měl tuším 4-1, hodilo mě to do Platiny. Pak jsem hned měl několik winů za sebou, tak mi to přestalo dávat platinové a začalo mi to dávat diamantové. S těmi se mi to ratio začalo kazit, od nějakých 77% postupně čím dál blíž k 50%. Důležité je, že to nebyly jen prohry, prostě i nad těmi diamantovými jsem vyhrával. No a jak to "vidělo", že ty diamantové dávám, promotlo mě to tam.
Přesně jak tu někdo psal, to win/loss ratio není vůbec pro promotování a demotování důležité. Někdo je schopnej v bronzu všechny bronzové dávat nějakým rushem, pak to zkusí, jestli náhodou nemá na Silver, tam už tím rushem nedá třeba skoro nikoho, tak mu to začne opět dávat ty bronzové. W/L ratio má dobré, většinu her vyhrává, ale na ten Silver prostě nemá.
A jinak já se neurážím ani náhodou, neboj
Popravdě řečeno si myslím, že současný systém lig s 20% hráčů v každé lize je nešťastný, protože každý druhý noob se dostane do Diamantu a začne na fórech vykřikovat, jak je hrozně dobrý, když je diamantový
Já si třeba myslím, že do nejvyšší SC2 ligy nepatřím ani omylem, tak dobrý prostě nejsem, nemám na to ani zkušenosti (odehráno i s betou tak okolo 200 her), ani APM, ani celkově skill. Navíc jak hraju Random, většina z těch mých výher proti diamantovým hráčům, než mě to promotlo, byla za Terrana