lachtoza píše:
Čau pařani,
mám problem ve vyrovnanosti a je to mnou mám třeba den kdy vyhraju třeba z 5 duelů 3 a pak zas den kdy prohraju vše. Asi bych potřeboval poradit se začátky hry. Nevím jak mám teď replaye,ale určitě to potřebuju pořešit s nekým zkušeným.
Díky a někdo se třeba ozvěte
S tím bych si hlavu moc nelámal, prostě hraj hraj a hraj.
Jak se ti kdy daří ovlivňuje hrozně moc věcí jako jsou: scouting, úroveň soupeře (která se pořád mění), jak moc máš zažitej svůj bo, jakou máš náladu, jak moc jsi unavenej, jestli máš doma nějaký rušivý elementy (telka, máma, přítelkyně atd), je toho hrozně moc. Já osobně mám třeba dny, kdy porazím několik hráčů v řadě a jsou to třeba top 5 z platinum ligy + hráči z diamantu, a porážím je někdy jak na běžícím pásu, ale pak jsou dny, kdy prostě není forma, lehká únava, nesousředěnost, myšlenkama odbíhám jinam a v takový dny prohraju třeba 6x za sebou a klidně i proti goldu. Nejvíc asi dělá ta soustředěnost, když se plně soustředíš na hru a přemýšlíš u toho, tak ta hra vypadá úplně jinak, než když jsi unavenej a pospáváš u té hry a na vše pak zapomínáš.
Tady mě napadá taková "kontrola", jak poznat, zda se na hru soustředíš, jeslti podáváš dobrej výkon, samozřejmě správně by jsi to měl poznat už ve hře, cejtit, že prostě to není ono, ale ne vždy to je tak jasný. Já jsem u sebe vypozoroval, že když zahraju fakt dobrou hru, co třeba má 20+ minut, tak jsem po ní docela unavenej a musím si dát pauzu na chvilku aspoň, čili pokaždý, když je hra co trvá cca 20+ a já se po ní necejtim nijak unavenej, tak to je pro mě signál, že to nebylo zahraný dobře, že jsem se pořádně nesoustředil.