Jak je uvedeno v podpisu, hraju za Tosse a jsem takovej asi trochu lepší hráč v platině (podle statistik ... osobně se cítím jako takovej průměr, ale to je jedno), her nemám mnoho, ale hrál jsem i skoro celou betu, takže myslím, že klidně okolo 400 her 1v1 nahráno mám.
Vždycky se najde někdo, kdo brečí, že jeho rasa je OP, nebo naopak zbytečně nerfnutá (aneb třeba když roache zvedli z 1 na 2 supply). Podle mě nikomu nic nebrání rasu změnit pokud se cítí nějak znevýhodněn.
Každopádně osobně s PvT nemám výrazně větší problém než s PvZ nebo PvP. Ano, Terran mě dokáže velmi dobře rozsekat na malý kousíčky, ale stejně tak v jiný PvT hře Terrana já dokážu zablokovat forcefieldama, guardian shieldama snížit damage a pak zbytek dodělat pěchotou na zemi, ať už ve složení charge zealots, stalkeři (bez blinku, ten jsem se ještě nenaučil pořádně používat
), immo nebo collosi. ... Void ray používám jen občas, i když vlastně zrovna nedávno na mě Terr (platina, skóre asi 260-240 nebo tak nějak) vytáhnul s asi 20 marauderama a 15 tankama ... hmmm, těžko zastavit. I když moment, že by Void ray ? ... No a 8 void ray (scoutnul jsem to observerem včas) mu z toho na cestě do mé báze udělalo hromadu šrotu).
Takže ve výsledku rozhodně nepovažuju Terrana za OP. Má svoje klady i zápory. A pokud Toss nespí a je šikovnej, tak je to OK vyrovnanej souboj. ... A naopak možná bych dal navíc i Tossům.