Ja hraju za terrana, sice jen stribrnou (1v1 500+ her), s SC2 jsem zacinal az v retail verzi a samozrejme mam na imbalance svuj nazor.
TvP je pomerne vyrovnanej a jedina vec, ktera mi prijde u tosse jako imba je canon. Strili land i air, detekuje a jeste je silnej jako prase.
Obcas si nejaky toss proti me neda pozor a na mape, kde jsou jen 2 spawn pointy se mi povede bunker rush ale jinak to vetsinou je jak z kopiraku. On rychle udela stalkeram, ktery pekne cupuje reapera. To kdyz vidim, tak reapera ani nedelam a jdu rovnou na banshee. Kdyz dela nejdriv zealoty, tak se mi ho podari trochu potrapit s reaperem, ale ihned vyrabi canony a jde rovnou vr. A to uz se pak musi massovat a zacina (aspon pro me) nezazivne "kdo z koho"... Scoutovat, delat countery, porad dokola, nez ti jedna chyba prohraje fight. No a jeste tu mame DT storm...
Docela obdivuju lidi z diamantu. Ja jsem se dostal az na vrchol goldu a pak strasne klesnul diky neuveritelne unavnym seriim, kdy jsem treba 8x ( !! ) za sebou hral metalopolis proti zergovi a nektere matche pomerne brzo vzdaval, protoze si chci u hrani odpocinout po praci a ne se zblaznit