saltazar píše:
Nevím jestli je ta taktika známá, ale mě se to stalo poprvé dneska a nikdy jsem o ni neslyšel. Hrál jsem za protosse proti teranovi samozřejmě. Tak jsem měl samozřejmě do začátku zeloty ve 2 gatech protože jsou proti marině lepší jak stalkeři. Když jsem jich měl 6 tak ten maník na mě naběhl z marinou, ale v předu hnal hafo SCV, možná všechny. Prakticky jsem se k jeho marině nedostal a samozřejmě všichni zealoti až na několik pomřeli a zbytek už dorazil v pohodě a gg. Nejspíše by se s tím dalo něco dělat ale byl jsem tak překvapenej že jsem se na nic nezmohl.
Můžete něco doporučit?
Podle toho jak to popisujes 6 lotu na rampe s marinama co maji pred sebou scvcka nic neudelas
uz to vidim jak scvcka bezi vpredu a ty se snazis kilovat mariny a scvcka te nepusti v tom zmatku to celkem chapu,koukal jsi jak puk
ale jedine co jsi mohl udelat je stahnout se do base a vzit proby a hlavne na misto kde nebudes na uzke rampe nebo tak,vic mista by ti umoznilo dostat se k tem marinakum i kdyz samozrejme vzit proby a loty a zmacknout A a poslat to na nej,jelikoz musel jit nejakou cestu mel by jsi toho mit vic nez on a dodelavat vojaky nejlepe nejakeho stalkera ktery strili na dalku a nebo sentry ktera to rozdeli ten jeho utok,tak priste budes chytrejsi
a loty jen na zacatku za P proti T hola sebevrazda