Jeremiasz píše:
boze kriste, zase toss place, jak je proti terranovi nemocnej. Toss ma dle meho strasnou vyhodu na zacatku hry, kdy terran stiha tak tak. Kdyz se toss rozhodne opruzovat s pylonem a cannonem dokud neni marina, zbrzdi ekonomiku terrana docela dost. pak diky chorno boostu pribehne s nepomerne vetsi armadou. vcera jsem mel jeden takovej fight, cumel jsem jak pero, kde vzal takovou amardu, pak to vidim z replaye.
Jasne, muzete si rikat, ze jsem jen blbej bronzak, co vi kulovy, ale kdyz se podivate na posledni clanek na starcraftcz.com ve zprave o balancovani, pouze v diamatnove lize terran tak tak vyhrava nad tossem, jinak vzdycky toss ma navrch a troufam si rict, ze to je diky chrono, stalkerum a early push, pak prijde psyonic storm , kdy mu staci 2-3 HT a nasyslena armada z early game a rozseka kazdou bio army, kdyz terran nevezuje jak zjednanej, postavi par DT a rushi furt pryc, protoze jeho maskovani nevyprcha. atd atd atd.
proste hrat proti prumernymu tossovi potrebuje nadprumerny skill terrana a cisla statistiky to potvrzuji. az v diamatnu, kde uz hraci maji mikro trochu zmakly a odpovida tomu i APM, se sance trochu vyrovnavaji.
takze nechapu, proc tossici porad placou. proste L2P, tahle rasa ma v kapse nejvic svinaren ze vsech, staci si vybrat a tu vypilovat
vcera jsem hral proti terranovi na Xel'Naga a nevsiml jsem si ze by mel teda min jednotek nez ja, jel rychlej agresivni 3 rax push a jediny co mi vyhralo hru byli dve sentry na rampe kterejma jsem ho udzrel dole a pak si pod nehoraznym tlakem kdy ma clovek cca 1 sec na to aby stacil hodit FF scoutoval, vyrabel army a snazil se neprijit o nervstvo, zatim co si terran v klidu mackal v raxech ''A'' a ''D'' s nastavenym waypointem k moji zakladne, takze Jeremiáši, toss na zacatku hry je vydanej na milost terranovi, a doufa ze terran nepujde pushnout hned na zacatku protoze pak je to vetsinou GG i kdyz vis co na tebe jde a mas na zacatku hry alespon zakladni map control, staci jedna blba vterina a prohrals protoze terran ma vic jednotek nez ty pri tomhle pushi.
Zadalší... Toss ma sice mozna dost vychytavek, ale terranovi staci multidrop kterej je na micro nesrovnatelne jednodussi nez treba multi HT drop do mineralu, ale ani to hru nerozhodne protoze muli.
Jeremiáši... nechci se nad tebou povysovat sam jsem lama, ale je videt ze spoustu veci o hre jeste nevis kdyz dokazes rict tohle, myslim ze jsi tady nedavno psal jak je zealot rush OP a ze se Zealoti nedaj kitovat marauderama, takze nez neco napises tak o tom prochu přemýšlej
Chceš-li replay ti pošlu, protože ocividne nevis o co go co se sc2 tyce a budes si dal tvrdit svoje bronzove nesmysli. Reknu ti i muj kamos se kterym hraju 2v2 je 1v1 bronze a o hre ma vetsi paru nez ty...
edit: pred chvili jsem na kamosove acc odehral dve hry v bronzu, a muzu rict kdyz jsem tam byl ja tak tam jeste par dobrych lidi bylo, nejspis ti co posrali placementy ale ty uz jsou dnes jinde... prijde mne ze tam zustali jen novacci nebo uplny lamy... nic proti...