No já se neprezentoval že mám hodně nahráno i když už to hraju od první spuštění bety. Ale říkal jsem že mám hodně nakoukáno videa, stream, zápasy a podobně.
Zenedar: Ano neříkám že nemáš pravdu ale když to tak hraješ ty. Ale já se bavím když se dívám na profíky jak to vypadá. A klasická taktika co dělají čeští protossové rychlá expa dlouho nic potom střed a terran mě zničil asi moc nefunguje.
Když sleduji live White-Ra on jede v 98% taktiku warp prism a pořád otravuje zealoty těžby a nehorázně brzdí protivníka a potom ho rozbije techem.
O chrono nebo mulach bych se nebavil to je na hlavu je to podstata té dané rasy něco jako qeenka. Chrono když hraju za P tak používám nonstop pořád na nulu stejně jako muly nebo qeenky.
Hodně lidí si myslí jéééééé protoss má Chrono to je takoví bonus abych si občas něco zrychlil to je omyl chrono je proto aby se protoss vyrovnal ostatním rasám bez toho to nejde. Hlavně protosse nemám moc rád tvrdit že je slabí je hloupost ale je to jiný styl hraní. Jít čelně proti MMMG stejně jak to dělá terran a řvát T je OP není to pravé každá rasa má své specifické hraní a já považuji za protose jednu z nejtěžších ras na hraní. Hlavně já osobně proklínám PvP
smažení colosu jenom je pro mě šílená nuda
.
Jak říkám Protoss si nemůže dovolit takové chyby taky záleží jaké chyby ale u protose ze začátku jeden špatný force a je to v haji
Taky plně na peckováný Protoss je smrt ale Protoss se hůře schopuje z krize než terran nebo Zerg
to jde už krásně vidět při turnajích.