Přečetl jsem 3 stránky, pak mi došly síly, komentáře, co směřovaly na mme: Mariňák skutečně nestojí 200 minerálů, protože bez raxů tak nějak nepostavíš ofenzivní netěžící jednotku. ŠOK! Já když nechci jet robo větev, jet ji musím, protože jiný!!! detektor nemám(budovy nepočítám). Konstatování faktu - tuším pro weezinga(pokud se pletu, tak sry). Z tohoto pohledu je stejně nejvíc v háji asi zerg, protože detekce je zpožděná, drahá a navíc velká.
"Jenom stavění mariny nefunguje, vyleze kolos, je to v háji" Špatně, tohle jel v jednom replayi TLO a funguje to dost drsně, dokud protivník nemá storm nebo těch collossů fakt moc(případně umí fakt dobře používat terén, tolik gasu na sentry zase nemá). A to do 15. minuty prostě nemá - jako jo, storm/lot kombo by to mohlo zastavit, ale to jsem nepotkal a pak mne terrani omrzeli, děsně nudná rasa. Zkuste si to někde najít, funguje to krutopřísně, navíc s tím přebytkem gasu je mrtě medivaců a upgrade free rampage, celkem bžunda build.
"Nawarpuji si do báze, ůůů jééé, zabráním dropu, ůůů jééé, rozbiju terrana, ůůů jééé" Tady si to někdo představuje jak Hurvínek válku, už jeden medivac plný mariny dokáže ten pylon sejmout fest rychle, nemluvím o probách, které jsou papírové. Nedejbože 2 medivacy. Navíc ten drop zjistím až když k němu fakticky dochází, takže mám šílené zpoždění. Je to ojeb ve srovnání se sensor tower, u které stačí čumět na mapu. JO, je drahá, protože JO, něco umí. Surprise!
A znova, aby se toho nechytil nějaký blbec - já to nechci u P(teda líbilo by se mi to tam, ale pak by to nebyl sc2). Ale sakra netvrďte mi, že je to zbytečné, nestojí to za řeč nebo ... šok... je to drahé(co nestojí plyn, to je u pro mne levné, protože jako P mám permanentní nedostatek plynu ;)). A taky se na to zkuste podívat z druhé strany - u druhé rasy se většinou podívate tím scv do báze, terran si ji zastaví a pokud mám na velké mapě smůlu, tak se tam nepodívám a pak buď můžu odhadovat(hmm bunkr plný mariny, BANSHEE a vono ne, oni tam jsou jenom mariňáci z těch 3 raxů, protože maraudeři stojí vzádu...) nebo půjdu robo a na jistotu, což mi ničí plány v plánech jiných plánů :)
Stejně jste cvoci, co si to nepřipustí, takže ...
_________________ deacon
|