Pokud nemáš ani eng bay, a to se v nižších ligách stane, tak tě scan nezachrání, ale tak to už je dost velká chyba.
Hmm mass marine vs infestor, nejsem nějak extra dobrej ale s mym cca 70APM dokážu hodit 2x fungal, takže si myslim že mass marine ti jentak neprojde(jelikož tohle byl původně PvT topic tak, stačí kolos, HT ale tohle tu už někdo zmiňoval)
Kód:
Stealman: On jako T si může dovolit pár chyb a nepozornosti protože díky tomu že má nejefektivnější jednotky a na jakýkoliv problém snadné řešení tak může vyhrát i tak.
Mě přijdou nejefektivnější P jednotky když jsou v ballu tak sundaj i T bio ball většinou, ale to se asi liší od hry S T a P sem přestal v bronzu, takže jen sleduju streamy, popř. videa na youtube.
Snadné řešení mi teda moc nepřijde, naopak switch má podle mě nejhorší: zkus
terran-switchnout z bia na mech:
-postavit faktorky
-přidělat tech laby(taky možnost přeletět na místa raxů)
zerg-switchnout z sling+bling na roach+inf:
-postavit jen roach warren+ inf pit(kterej stejně musí mít pokud chce Hive)
toss-switch z stalker,colos na zealot,stalker,HT
-přidat jen templar archives
takže mě přijde switch u terranl jako nejtěžší a nejnákladnější
Myslím že se to dostává moc do theorycraftu, chtělo by to nějaký podložený replaye
to Deacon:
Citace:
Oh, oh map control... oooo já vidím dohled jedné jednotky, pán vidí velký kruh sensor tower, uuu no way, obs imba. Kolikrát mi takhle terran vysazoval jednotky na střídačku po mapě nehledě na moje obse, protože mapa je veliká, base je veliká, letecký prostor kolem mapy je veliký a já sensor tower, abych viděl červený tečky na kraji mapy, prostě nemám. Oh man :-/
Pokud jde o dropy, tak toss je asi jedinná rasa co může nawarpovat jednotky kamkoliv na mapě, kde má pylon, a v bázi většinou aspoň jeden pylon máš.Jinak ty sice vidíš menší část obsem než sensor, ale sensor nevidí složení armády, nevidí neviditelný jednotky, a je statickej
EDIT: stojí tě 175plynu ale může tam vydržet třeba i 10herních minut a kolik tam vydrží scan? 15(?)sekund, a když se army pohne tak jak se o tom dozvíš? nedozvíš pokud tam teda pořád nehážeš ten scan, ale pak si nestězovat že máš míň SCV a slabší ekonomiku