Ještě k tomu jak někdo psal jak moc musí investovat na zničení obse, poradim ti fágl .. stačí ti jeden ghost
bez scannu, bez turretů .. jen ghost a jeho energie nic víc nepotřebuješ, zbytek si zkus domyslet. Ale sorry OBS je vlastně stejně mnohem lepší než scan, raven a sensor tower dohromady.
Chudáček T vlastně nemá 80% jednotek schopných střílet do vzduchu .. nemá jako jedinej možnost lusknutim prstu objevit hidden jednotky na daným území .. T má ze všech nejsnadnější cestu jak zabít observera (on má teda ze všech nejsnadnější způsob jak se zbavit prakticky čehokoliv). Marinu staví každej.
EDIT: Jinač za T jsem hrál taky .. kdysi když jsem byl v Silver, ale hrát za stranu, kde mi do Platiny stačí stavět jen Marinu a umět zmačknout A-move a stimpack .. proti diamondům pak přidat medivac .. se fakt roscházelo s mou představou o zábavě
V té době jsem pak SC2 přestal hrát kvůli jasně viditelnému imbalance, vrátil jsem se potom, co se přidal u zealotů ten "alespoň" jeden sek při chargi, bez toho to byla tragédie.