Jeden by se bal neco napsat tady
ale co od toho jsou fora
Takze postupne :
2 Aklain : diky za druhy dil a nevzdavej to
flame je flame, na foru zadna novinka...ja jsem byl jeden z prvnich kdo chtel ban pro Aklaina, kterej se vyzival ve vysmechu a prudeni, ted uz proto neni duvod...mozna az v budoucnu
Flame : bicovat mastera, ze spatne radi je mozno, ikdyz jsme ho vyzyvali k sepsani rad, ale tohle je cely hodne na vode, navic kvuli jedne rade z mnoha ....a kdyby existoval universalni postup, resp tabulkove countery byly 100%, tak uz je nekde tutorial jako bible pro vsechny.......ale je to trosku na vazkach.Mahi mel urcite jako Zerg 1000+ match ups diamond myslim docela realistickej pohled na vec a ja bych s tim souhlasil, ikdyz ostatni maji urcite taky kus pravdy.
Vubec srovnavat single target jednotku a splash damage jednotku je z principu celkem nemozne, takze to neni tak cernobily a ja stormy povazuju za ucinny na vsechno "organicke", ikdyz toachove jsou nekde mezi se domnivam.Za mne pak uz jen to, ze kdyz na me pujde 10 roachu a ja bych si mohl vybrat 1 HT s 200 energy + par gate jednotek anebo jenom gate jednotky ( v hodnote toho HT ), zvolim splash dmg ...nehlede na to ze ze dvou HT udelate archona atd....ale dobre to je trochu mimo.
Mozna jsem tupej nebo mam na to naivni pohled, ale podle me to je proste moznost.A to nechavam stranou mikro, kdy napr vcera jsem videl nejakeho Axslava ( udajne z WC3 ), kterej uhybal TT1 Colossovi ( byly tam i dalsi gate jednotky) blinkem ze splash linie, tak ze ho ani nezasah a vubec byl silenej s nima...pak jako counter na Colosse muze byt...ano ...blink stalkers
Je to jenom nazor amatera.
A nakonec snad jen ze flamovat ok, ale zase nadavat si kvuli tomu do dementu, kdyz to nebyl offense thread od Aklaina ...nvm nvm ..porad je to hra a pro 99% lidi zustane