Viděl jsem Protoss jednotky nové a po přemýšlení stejně nevěřím že to bude tak super.
Zavzpomínejte si na Liberty jak představovali protosse co všechno zvládla mother ship, schopnosti fenixe, teleport cannonu a podobně a podstatě tam není nic.
když vezmu
Nexu (Chrono, štít, canon, teleport) nevím jestli něco nevypadlo ale představa že člověk při canon rushy si muže hodit canon nebo střílecí abilitku na pylon je super a k tomu stavět canon nebo hodit na canon stit. Při velké macro hře si na každou expanzi teleportovat army z ostatních nexusu nahodit stity a použít caonon abalitu na budovy a pylony se mě zda trochu moc drsny
Tempest - jeho splash vždyť tam 4 tempesti zabili kolem 40-50 mutalisku -> i když bude mít bonus na light jednotky pořád to dáva splash jak blázen takže Coruptoři a vikingové pujdou k zemí. To je jak Thor ve větším množství thoru padají vikinogvé, coruptoři i nahromaděné voidy.
Orakulum (tak nějak se to píše snad
) - představa že budu moci soupeři pořád házet něco jako force field na minerály je pekelně ďábelská. Už vidím jak se krásně těží třeba zerg.
Replikátor + (všechny max upgrade co ani soupeř nebude mít vynalezeny) lol - už visím ja na Terrana běží armáda zealotu + stalkerů a replikovaných mediček
Jedeš na mě marinu + sige tanky v pohodě replikuji si tvoje tanky a braním main force fieldy a sige tanky
.
- nevím nevěřím blizzardu že to těžce nebufne a v podstatě to zase ořeže člověka navnadí a potom nic. Kdo si pamatuje původní ukázky na Starcraft 2 když o bylo před betou tak ví co ve starcraftu 2 všechno mělo být pekelného a jak to ořezaly