killer.exe píše:
Proto mám OS na jiném oddílu než zbytek dat. Takže pak stačí pouze smazat oddíl s OS a o žádná data nepřijdu
Mno ono woknous jsou pořád v tomto ohledu zastaralé, protože všechny "defaultní" složky vrší na systémový disk. Místo toho, aby ti nabídli udělat systémový disk, kde bude _jenom_ systém a zbytek(uživatelské profily, jejich dokumenty a nastavení, program files složka atp.) hodit bokem na zbytek.
Btw jednou mi nešel spustit prince of persia ttt(2 trůny)... po malém proklínání všech bohů a kde čeho jsem obnovil OS ze zálohy(čisté OS, záležitost 20minut, formát a kopírování zálohy), nainstaloval a jelo to. Přes 4 hodiny magie s registry, ovladači a houbeles. Inu, někdy se to vyplatí :).
K problému, zkusil bych odinstalovat sc2, defragmentovat disk, nainstalovat sc2(pokud má nějaký soubor megamoc fragmentů, chyba je celkově na snadě při patchování). Pokud problém zůstává, snížit versi ovladačů grafiky. Nebo zvýšit, podle toho. Pokud je u ovladačů nastavený auto-update, tak se mohlo aktualizovat s chybou aniž by to dotyčný zjistil(rozuměj nainstalovala se nová verse, kde je chyba v práci s sc2 enginem). Nebo mohli engine sc2 aktualizovat a ovladače jsou naopak zastaralé :). Zkusil bych juknout na podporu grafiky, jestli to náhodou není průser tady(pamatuju, že při vydání fearu s ním mělo pár nvidií průser právě kvůli driverům).
Jako předposlední variantu vidím podporu blizzardu, nakonec reinstal OS. A potom zálohu čistého os a hurá na hraní s ním(třeba norton ghost, určitě se pár sw najde :)).
edit: oddělení jednoho odstavce, to nebyla reakce na výše citovaného gentlemana :)
edit2: jedná se o drivery ke grafice, pozn. :D