Takhle to i dle mého subjektivního pocitu opravdu nefunguje
V bronzu 1v1 stále i přes několikaměsíční 70% win (přes 3 měsíce to už počítám) dostávám bronze soupeře, párkrát to byl low silver, ale fakt jen ojediněle. Oproti tomu v silveru 2v2 i přestože už poslední dobou máme win určitě pod 50%, stále nám hra za soupeře šoupe minimálně silver, spíše něco výše a třebas poté co jsme prohráli 4 zápasy v řadě se silnějšími borci, jsem tvrdil kámošovi, že teď už nám to určitě dá někoho nám rovného, a hle, dostali jsme platinu
A samozřejmě pořádnou nakládačku
Těžko říct, já mám subjektivně pocit, že v 2v2 od samých prvopočátků dostáváme soupeře i z vyšších lig (až o dvě výše), zatímco v 1v1 to tak nebylo a není to tak ani nyní kdy už mám win hodně vysoký. Ovšem nutno říct, nemám v ruce statistiku za celou dobu mého hraní, a pravdou je, že cca první dva měsíce hraní v létě jsem měl v 1v1 win tak kolem 20-30%, tudíž mne to asi stále táhne mmr dost dolů, oproti tomu 2v2 jsem začal až později když už jsem hrál alespoň na ten bronz slušně a tam tedy mmr nebylo ani na počátku tak děsné, resp. netrvalo příliš dlouho, než jsme se dostali přes 50%, proto už tam válčíme v silveru
Jen ten muta haras už tolik nezabírá
Závěrem - jak člověk nemá v ruce přesná čísla, subjektivní pocit může být opravdu zkreslený, a statistika w/l bohužel v SC2 není