StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 9:56:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

jaky styl hrani mate radi? :)
nezajima me jaky mam rank , hraji jen pro zabavu, nic nehrotim 50%  50%  [ 15 ]
hrotim rating,snazim se byt nejlepsi a bavi me to 50%  50%  [ 15 ]
Celkem hlasů : 30
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jaky preferujete styl hrani?
PříspěvekNapsal: čtv 18. srp 2011 20:05:05 

Jaky preferujete styl hrani? hrajete pro zabavu a je vam jedno jestly ste napr v copper lize atd nebo to hrotite a chcete neco dokazat?

proc se ptam ... jednak ze zajimavosti a potom take ze uvazuju o tom , ze zacnu hrat pouze pro zabavu bez ohledu na ligu , rating etc ... duvod je takovy ze pred par mesicema jsem dal kampan na brutal behem dvou tydnu , po mensi pauzicce jsem se vratil z5 a koukal jsem na to jako vyvorana mys :) ted bych mel snad problem dat kampan i na normal , chci se zeptat na jednu vec ... jak to je s b net systemem? kdyz odehraju napr 300her v copperu bo silveru , je obtiznejsi se pak dostat napr do dia , master nez kdybych mel napr odehrano pouze 40her v platine? chtel bych si tu htu vychutnat chvyli v causual obtiznosti a potom to treba casem zacel zase hrotit :)

diky :)

Odpovědět s citací  

Předmět příspěvku: Re: Jaky preferujete styl hrani?
PříspěvekNapsal: čtv 18. srp 2011 20:20:24 

Na pauze nezáleží, za pár dnů hraní se do toho zase dostaneš. Mluvím z vlastní zkušenosti.

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 18. srp 2011 21:42:15 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Pokud tam nejaky skill byl tak se neztratil...Ja kdyz sem zecinal S2 po pulrocni pauze, tak sem se behem tydne propadl z platiny do silver (v S1 sem byl dia), a dva tydny mi trvalo nez jsem se dostal zpet do platiny, casual hranim (tak 30 her tydne).

Neni to otazka toho jestli to clovek chce hrotit nebo ne...ale otazka toho jestli se chce zlepsovat...SC2 podle me (a pro me) je prave o tom pokouset se zlepsovat...asi bych nedokazal odehrat 100 bez toho abych se nepodival na jediny svuj replay, nezhodnotil jednu svoji hru, nesnazil se dalsi hru zahrat lepe...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 18. srp 2011 21:55:42 

njn , ja to chtel zkusit na relax style ... tzn budu hrat jak to pujde bez nejakeho sledovani replayu atd proste jen for fun nejaky cas , precejen kdyz prijde domu clovek udreny tak se chce odreagovat , v mem pripade s brain off xD

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 18. srp 2011 22:36:02 

Tohle je asi hlavně o povaze. Někoho frustruje prohrávat a hraje hlavně kvůli pocitu z výhry (že si dobře zahrál a ta hra byla pěkná, si uvědomí třeba až zpětně po jejím skončení - to se stává mně), proto se snaží zlepšovat, analyzovat svoje hry... nejde to vypnout, brain off, zkrátka je to tomu člověku přirozený, že chce vědět, proč prohrál a tytéž chyby neopakovat. A pak jdou lidi, kterým je to fuk a jsou schopni odehrát stovky her, aniž by se dalo mluvit o jakémkoli zlepšení. Oni si prostě hrají to svoje a je jim fuk, zda to vyjde nebo ne.

Táta měl na výšce na koleji dva spolubydlící, co po večerech pořád hráli šachy, jeden byl výrazně lepší a pokaždý vyhrál. Zvláštní bylo, že toho druhýho to stále bavilo :D Hráli třeba 100x, 100x prohrál a stejně hrál dál :D

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 19. srp 2011 6:34:35 
 ICQ  Profil

Pralev píše:
Tohle je asi hlavně o povaze. Někoho frustruje prohrávat a hraje hlavně kvůli pocitu z výhry (že si dobře zahrál a ta hra byla pěkná, si uvědomí třeba až zpětně po jejím skončení - to se stává mně), proto se snaží zlepšovat, analyzovat svoje hry... nejde to vypnout, brain off, zkrátka je to tomu člověku přirozený, že chce vědět, proč prohrál a tytéž chyby neopakovat. A pak jdou lidi, kterým je to fuk a jsou schopni odehrát stovky her, aniž by se dalo mluvit o jakémkoli zlepšení. Oni si prostě hrají to svoje a je jim fuk, zda to vyjde nebo ne.

Táta měl na výšce na koleji dva spolubydlící, co po večerech pořád hráli šachy, jeden byl výrazně lepší a pokaždý vyhrál. Zvláštní bylo, že toho druhýho to stále bavilo :D Hráli třeba 100x, 100x prohrál a stejně hrál dál :D

Znáš lepší způsob výhry, než se tak tak ubránit nějakému "rychlíku"(musím hru ukončit do 10ti minut a dát další, musím vyhrávat, musím hrát rychle a vyhrávat, wuáááááááá! :)), který ti pak jako bonus napíše, žes měl nemožnou obranu, hrozný build, takhle se to nehraje a který o 20 minut později, po zábavné macro hře(kterou dotyčný nemá navíc rád), prohraje?(a to začne obligátním gl, hf, přitom gl mi očividně nepřál(celou hru byl naštvaný, že jsem se ubránil a jsem hrozný lucker) a hf už vůbec, protože mne baví nejvíc dlouhé macro hry :P). Já ne ;) A proto si hraju to svoje a kašlu na nějaké BO, když to nejde použít pro můj styl hry, je to BO k ničemu :)). On mi bnet dycky předhodí nějakou oběť mému stylu :))

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 19. srp 2011 7:36:04 

no ja to osobne hraju for fu, ale jelikoz me desne sere prohravat tak se snazim zlepsovat coz mi moc nejde, o no se blbe hraje kdyz clovek na zacatku se zamysli nad necim a pak zjisti ze misto aby stavel suply depo na 10 je uz 30s v suply bloku .-P
Navic je pravda ze mi dela problem najit muj stly pac nerad hraju to co se hraje standartne a s nestandartem dostavam desne naprdel pac na to nemam vetsinou micro :mrgreen:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 19. srp 2011 7:41:18 

Swen píše:
no ja to osobne hraju for fu, ale jelikoz me desne sere prohravat tak se snazim zlepsovat coz mi moc nejde, o no se blbe hraje kdyz clovek na zacatku se zamysli nad necim a pak zjisti ze misto aby stavel suply depo na 10 je uz 30s v suply bloku .-P
Navic je pravda ze mi dela problem najit muj stly pac nerad hraju to co se hraje standartne a s nestandartem dostavam desne naprdel pac na to nemam vetsinou micro :mrgreen:

+1 :D nebo +2 možná i :-D Taky - zněla mi v hlavě písnička, hrál jsem ladder, a než jsem se nadál zjistil jsem, že jdu chargelot archon proti roach infestor :lol: Sem to radši vypnul :lol: Teďka u mě probíhá krize jestli Toss nebo Terran, oba umím na stejné úrovni, ale fakt nevím :-D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 19. srp 2011 11:31:18 

Zapínám Sc s tím, že to jdu hrát for fun a kašlu nějaký ligy nebo místo v lize, po první odehraný hře je všechno jinak.

Jarb.322

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 21. srp 2011 14:10:38 

také hraji pro radost. Je to jen hra. Vyhrát, či prohrát to stejný zůstává :)

Znám to z WoWka, pokud chce být člověk nejlepší a míří stále výš, přestane jej to časem bavit. Já se řadím mezi takzvané "Achivement huntery". Mám tím jednotné cíle do budoucna, ale v ničem mě to neomezuje...

nikdo nejsme profík, hrajem tak jak se dá"
Necro#710

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina